« Hi-tech
objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana
SAVJETI

Ostvarite svoje zdravstvene i fitness ciljeve uz novi Venu 3

Upoznajte svog osobnog trenera na zapešću; Venu 3 GPS pametni sat je prepun personaliziranih wellness uvida, nevjerojatnih fitness funkcija i više

Venu 3
Venu 3 (Garmin)
Više o

pametni sat

,

Garmin

,

Venu 3

Garmin predstavlja Venu 3 i Venu 3S GPS pametne satove dizajnirane da podrže svaki zdravstveni i fitness cilj. Uz opsežne uvide u fitness, prekrasne OLED zaslone osjetljive na dodir i impresivno trajanje baterije, Venu 3 serija je namjenski napravljena kako bi korisnicima pomogla da dobiju potpuniju sliku svog zdravlja. Također uključuje nove funkcije za korisnike invalidskih kolica-omogućuje im praćenje guranja, praćenje specifičnih vježbi za invalidska kolica i više.

Ostanite još povezaniji uz Venu 3 seriju kod kuće ili u pokretu; ugrađeni zvučnik i mikrofon omogućuju korisnicima upućivanje i primanje telefonskih poziva ili odgovaranje na tekstualne poruke izravno sa zapešća (kada je uparen s kompatibilnim Apple ili Android pametnim telefonom). Dostupna u dvije veličine i dovoljno udobna za nošenje cijeli dan i noć, serija Venu 3 ima do 14 dana trajanja baterije u načinu rada pametnog sata. A budući da korisnici ne moraju puniti svoj sat svake večeri, mogu pratiti zdravstvene metrike 24/7 i dobiti cjelovitiji prikaz svog stresa, Body Battery i spavanja uz novo personalizirano podučavanje za spavanje.

Nove funkcije koje ćete voljeti

  • Trener spavanja: Primite ocjenu spavanja i personalizirane upute o tome koliko se sna preporučuje i pratite različite faze spavanja, drijemanja i druge ključne metrike kao što su puls Ox1 i status varijabilnosti otkucaja srca (HRV).

  • Jutarnje izvješće: Primite pregled spavanja, oporavka, HRV statusa i više nakon buđenja. Čak prilagodite izvješće kako biste vidjeli više personaliziranih pojedinosti.

  • Detekcija drijemanja: automatski pratite ili zabilježite drijemanje kako biste vidjeli kako mogu koristiti tijelu te predloženo vrijeme i trajanje.

  • Poboljšanja za Body Battery: Pratite razine energije tijekom dana kako biste pronašli najbolje vrijeme za aktivnost i odmor. Dobijte još više pojedinosti i osobnih uvida o tome kako san, drijemanje, dnevne aktivnosti i veliki stres konkretno utječu na razinu energije2.

  • Način rada za invalidska kolica: Pratite svakodnevna guranja i primajte upozorenja o promjenama težine plus sportske aplikacije i vježbe specifične za invalidska kolica. Prilikom stvaranja ovih novih funkcija, algoritmi nekih postojećih funkcija su modificirani kako bi se poboljšala smislenost ključnih uvida za korisnike invalidskih kolica.

  • Prednost vježbanja i vrijeme oporavka: Bolje razumite kako svaki trening utječe na tijelo i koliko je vremena potrebno za oporavak da biste prihvatili bilo koji fitness izazov.

  • Stopa percipiranog napora: Zabilježite koliko je trening bio težak i kakav je bio osjećaj.

  • Stvaranje intervala: Izgradite intervalne vježbe za aktivnosti trčanja i vožnje bicikla izravno na satu.

  • Aktivnost meditacije: Slijedite vođene prakse meditacije kako biste smanjili stres, tjeskobu i drugo.

  • Ugrađeni zvučnik i mikrofon: pozivajte i primajte pozive izravno sa sata (kada je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom) i koristite glasovnog asistenta pametnog telefona za odgovaranje na tekstualne poruke i više. Oni s Android telefonom također mogu pregledavati foto poruke i odgovarati na tekstove pomoću tipkovnice na satu.

  • Dvije veličine fonta: Odaberite malu ili veću veličinu fonta za lakši pregled pametnih obavijesti, podataka o vježbanju i više.

Za promicatelje zdravlja

Opremljena opsežnim zdravstvenim i wellness statistikama, serija Venu 3 spremna je pomoći korisnicima da ostanu snažni. A s danima trajanja baterije, korisnici se ne moraju brinuti o punjenju svog sata svake večeri, što znači da mogu imati pristup određenim zdravstvenim funkcijama 24/7. Danju ili noću, Venu 3 serija može pratiti broj otkucaja srca2, disanje, Pulse Ox, stres i razinu energije tjelesne baterije. Dok spava, serija Venu 3 pratit će varijabilnost otkucaja srca kako bi korisnicima omogućila dublje razumijevanje njihovog cjelokupnog zdravlja, a pratit će i one "zzz" tijekom putovanja i nuditi personalizirane savjete za pomoć u smanjenju zastoja u vremenu.

Za fitness fanatike

S više od 30 ugrađenih sportskih aplikacija, korisnici mogu pratiti načine na koje se kreću-od hodanja i trčanja do vožnje bicikla, plivanja u bazenu, aktivnosti za korisnike invalidskih kolica i više. Serija Venu 3 čak omogućuje korisnicima da prate unaprijed učitane animirane vježbe za snagu, HIIT, pilates i jogu izravno sa sata. Osim toga, korisnici mogu kreirati vlastite korak-po-korak treninge iz više od 1600 vježbi u aplikaciji Garmin Connect i poslati ih izravno na sat. Za one koji žele trenirati za 5 km ili nešto dulje, besplatni prilagodljivi planovi treninga Garmin Coach mogu pomoći korisnicima da se pripreme. Osim praćenja dnevnih koraka, sagorjelih kalorija i katova na koje ste se popeli, serija Venu 3 može pratiti minute umjerenog i snažnog intenziteta, VO2 max tijekom trčanja ili vožnje biciklom i snagu bicikliranja u vatima (kada je uparen s kompatibilnim mjeračem snage ili sobnim biciklom).

Za život u pokretu

Ostanite povezani - čak i dok ste u pokretu - uz Venu 3 seriju. Osim upućivanja i primanja poziva izravno sa sata, serija Venu 3 omogućuje korisnicima primanje e-pošte, tekstualnih poruka i upozorenja kada je uparena s njihovim kompatibilnim pametnim telefonom. Funkcije sigurnosti i praćenja pomažu u pružanju bezbrižnosti slanjem poruke s korisnikovom lokacijom uživo odabranim kontaktima za hitne slučajeve ako se osjećaju nesigurno ili ako se otkrije incident3. Dok ste vani, beskontaktno plaćanje Garmin Pay omogućuje korisnicima prolazak kroz određene redove blagajne ili sustave javnog prijevoza4. Korisnici također mogu preuzeti pjesme i popise za reprodukciju sa Spotify, Amazon Music i Deezer (potrebna je pretplata) za slušanje bez telefona. Štoviše, korisnici mogu preuzeti aplikacije, brojčanike sata i još mnogo toga iz Connect IQ Store izravno na satu ili pronaći više opcija u aplikaciji za pametni telefon.

S laganim okvirom od nehrđajućeg čelika i silikonskom narukvicom, Venu 3 dostupan je u boji bijelog kamena sa srebrnim okvirom, tamnosivi okvir s crnim kućištem i crnom narukvicom od silikona ili od kože dok Venu 3S dolazi u šljunčano sivoj boji s tamnosivim okvirom, boji kadulje sa srebrnim okvirom, meki zlatni okvir sa svijetlosivim kućištem, meki zlatni okvir sa zagasito ružičastim kućištem, meki zlatni okvir s kućištem boje bjelokosti i meki zlatni okvir sa svijetlosivim kućištem i kožnim remenom. Sada dostupna, serija Venu 3 ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 499,99 EUR i 549,99 EUR.

01.09.2023. 14:22:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh