« Život
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
SAZNAJEMO

Osmi mart, dan kada svaku ženu treba držati kao kap vode na dlanu

Međunarodni dan žena je dan kada većina muškaraca izražava svoje osjećaje voljenim ženama i posebnom pažnjom iskazuju koliko ih poštuju

Poklonite dragoj svoju ljubav
Poklonite dragoj svoju ljubav (Selectbox)
Više o

Dan žena

,

ideje

,

osmi mart

,

romantična večera

Oko 100 zemlja diljem svijeta obilježava Osmi mart, točnije Međunarodni dan žena, dan kada većina muškaraca izražava svoje osjećaje voljenim ženama i posebnom pažnjom iskazuju koliko ih poštuju. Osim što je društveno priznat, taj dan obilježava nešto više, obilježava ženu kao izvor ljubavi, brige, poštovanja te njezinu ravnopravnost u društvu.

No, s obzirom da se svakim danom povećava postotak visoko obrazovanih žena, one već sada premašuju broj obrazovanih muškaraca za čak 15 % i čine više od 30 % populacije Hrvatske, na Dan žena muškarci bi trebali pokazati ženi što su sve spremani učiniti za nju i dokazati joj njezinu veličanstvenost.

To je moramo priznati još uvijek vrlo jednostavno. Većina žena je zadovoljna malim znakom pažnje poput neizbježnog cvijeta i čokolade. Moglo bi se reći da je cvijeće najpopularniji dar muškaraca kojim žele iskazati ozbiljnost svojih intimnih osjećaja, a čokolada je većinom ženama najtraženija namirnica. S obzirom da se na Osmi mart diljem svijeta podijeli oko sto milijuna ruža, karanfila i ostalog cvijeća, na veliko veselje svih cvjećara, htjeli bismo vam dati smjernice kako uz te ruže podariti nešto više. Dragocjeni trenutak, čudesan doživljaj koji će pamtiti tijekom cijelog života. Usrećiti joj srce, potaknite sva njezina osjetila te ju podsjetiti koliko je voljena i željena. Na muškarcima je da taj dan posvete svojoj boljoj polovici i da se sve „vrti" oko nje. Ako ste pak nježnijeg spola te želite na taj dan razveseliti sebe, najbolju prijateljicu, mamu ili sestru, budite svjesne, to je vaš dan na koji vam je dopušteno da si priuštite što god Vam srce zaželi.

Zamislite da to nedjeljno popodne iskoristite za ugodno opuštanje uživajući u zajedničkim masažama i wellnessu uz lagano ispijanje šampanjca. Razveselite dragu osobu ekstravagantnom večerom gdje ćete ju obasipati svojom pažnjom, dodirima i pogledima te joj svojim društvom pružiti osjećaj posebnosti i veličanstvenosti ili pak odlutati na jedan kratak čaroban odmor samo za vas dvoje na jednu od popularnih destinacija.

U modernom svijetu ovakvi su pokloni iznimno popularni i lako dostupni, a kako bi izbjegli stres obilaženja trgovina i odabira te skratili vrijeme kojeg danas ionako nemamo, za sve to koristite već gotove poklon pakete.

Kod nas su dostupni poklon paketi SelectBox u petnaest različitih izdanja koji obuhvaćaju više od 900 doživljaja u poznatim sportskim, ugostiteljskim, kozmetičkim ili turističkim objektima.

Tako možete pokloniti baš sve; od izrade vlastitog parfema, masaže i wellnessa, njege u spa centru, adrenalinskih doživljaja, romantičnog bijega iz grada ili pak romantičnu večeru uz svijeće.

Ove vam godine sve ide na ruke s obzirom da je Dan žena u nedjelju te tako možete organizirati posve drukčije iznenađenje za vašu dragu i pokloniti posve neobičan, veličanstveni dar. Ideje spomenute u ovom članku možete pronaći na www.selectbox.hr.

28.02.2015. 11:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh