« Kultura
objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci
CEKATE

Osmi Ljetni diskont kulture

Od 4. lipnja do 24. srpnja u CeKaTe-u, za sve Zagrepčane i goste, pripremili smo OSMI LJETNI DISKONT KULTURE

Ljetni diskont kulture
Ljetni diskont kulture (Arhiva)
Više o

Trešnjevka

,

Centar za kulturu Trešnjevka

,

Cekate

,

Ljetni diskont kulture

Diskont kulture prigoda je da u CeKaTe-u uživate u vrhunskim kulturnim i umjetničkim susretima te ugodnim razgovorima. Centar za kulturu Trešnjevka trudi se skratiti i uljepšati vam dane do početka godišnjih odmora i odlazaka na more, ili  kod rođaka na selo, ili jednostavno do zagrebačkog Jaruna.

Od 4. lipnja do 24. srpnja u CeKaTe-u, za sve Zagrepčane i goste, pripremili su OSMI LJETNI DISKONT KULTURE.

Ove godine očekuje vas bogat program - koncerti, stand up show, eko plac, društvene igre, čitanje priča, književne večeri i kvizovi. Možete poslušati zanimljive koncerte, družiti se na radionicama, zabaviti se, ali i nešto naučiti.

Programi će se održavati u Atriju CeKaTe-a, a u slučaju kiše u dvorani. 

CeKaTe se nada da ćete se pridružiti i humanitarnoj akciji pod motom "Dobro je činiti dobro". I ove godine je diskontu dodali humanitarni cilj i umjesto kupljene ulaznice građani mogu donirati hranu i higijenske potrepštine za ljude u potrebi. LJETNI  DISKONT KULTURE povezuje se sa SOCIJALNOM SAMOPOSLUGOM.

Za sva događanja, osim za stand up predstave, ne morate kupiti kartu da biste uživali u programu. Umjesto karte, donesite sve što nedostaje socijalnoj samoposluzi u Zagrebu - brašno, šećer, riža, ulje, konzerve, a može i higijenske potrepštine. Sve što donesete CeKaTe će odnijeti prvoj socijalnoj samoposluzi u Zagrebu.  

Uživajte u bogatom i zanimljivom programu!

Program za lipanj možete pogledati OVDJE.

04.06.2020. 12:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh