« Fun
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
DELIKATNA OPERACIJA

Oslobodili mu spolovilo iz slavine

Jedan Britanac imao je bizarnu nezgodu iz koje su ga morali oslobađati vatrogasci nakon što mu se penis zaglavio u pipi

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (DevianArt)
Više o

vatrogasci

,

penis

,

spolovilo

,

slavina

Liječnici opće bolnice Southampton nisu mogli osloboditi spolovilo nesretnog muškarca iz čelične slavine, jer mu je ono nateklo zbog ograničenog dotoka krvi. Stoga im nije preostalo drugo nego da pozovu vatrogasce.

Oni su pak morali donijeti posebnu opremu, a u cijelom pothvatu kojeg je glasnogovornik nazvao ˝delikatnom operacijom˝, sudjelovalo je 7 dobro opremljenih i iskusnih vatrogasaca. Kako bi oslobodili penis muškarca koristili su 11 centimetara dugu brusilicu, a procedura je trajala oko 30 minuta.

Pacijentu je nakon svega dan anestetik, a penis mu je ostao natečen još neko vrijeme, no u funkcionalnom stanju. Šokirani muškarac u dobi od oko 40 godina, nije objasnio osoblju bolnice kako se doveo u tako nezavidan položaj.

˝Bila je to vrlo složena operacija, te se zahtijevala mirna ruka i potpuna koncentracija. Tim je bio zabrinut da bi se cijev tijekom obrade mogla previše ugrijati što bi ugrozilo cijeli proces. Definitivno neobičan slučaj, no siguran sam da muškarcu tako nešto više neće pasti na pamet˝, zaključio je glasnogovornik vatrogasaca.

08.01.2010. 12:45:43
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh