« Fun
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
BIZARNE POLICE OSIGURANJA

Osigurajte se u slučaju da vas otmu vanzemaljci

Plašite se vanzemaljske otmice? Jeste li ikad vidjeli NLO? Ako je vaš odgovor pozitivan možda osiguranje u slučaju otmice i nije loša ideja

NLO otmica
NLO otmica (Shutterstock)
Više o

NLO

,

otmica

,

osiguranje

,

valerijan

Koliko god bizarno zvučalo, doista se možete osigurati u slučaju da vas otmu vanzemaljci. Naime, jedna britanska osiguravateljska kuća prodala je baš takve police lakovjernim Amerikancima, i to u vrijednosti od 3 milijuna dolara.

No direktor kompanije priznaje kako je riječ o šali. ˝Budimo realni. Ovakvo osiguranje je toliko bizarno da je svima očito kako su šanse za isplatom minimalne. Ali, ako ljudi smatraju da su na taj način sigurni, neka im.˝

I dok se police osiguranja uzimaju uglavnom na materijalne stvari veće vrijednosti, ili na život u slučaju nesreće, dosjetljive kompanije nude sve luđe pakete. Pogledajte listu najbizarnijih polica osiguranja.

Neokaljana koncepcija: tri djevice iz Škotske bile su toliko uvjerene da mogu začeti po Svetom Duhu, da su uzele policu na temelju koje će im se isplatiti 1,5 milijuna dolara ukoliko se to doista i dogodi.

Dlakava prsa: slavna ličnost koja je željela ostati anonimna osigurala je svoja muževna dlakava prsa na 7 milijuna dolara.

Divovski rak: kada je morski akvarij u Birminghamu nabavio divovskog japanskog raka dugačkog 3 metra, željeli su se osigurati od mogućih neugodnih posljedica kod posjetitelja. Polica od 1,5 milijuna dolara osigurava u slučaju da netko iz publike pretrpi šokove ili umre od straha gledajući životinju.

Neredi u Tajlandu: Kako bi turistima osigurala sigurnost u zemlji, tajlandska vlada ponudila je policu u slučaju nereda.

24.09.2010. 12:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh