« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
ne smeta im cenzura

Oscare će voditi Steve Martin i Alec Baldwin

"Sretan sam što ću sa svojim neprijateljem Alecom Baldwinom zajedno voditi Oscare" kaže Steve Martin

Više o

Alec Baldwin

,

Hugh Jackman

,

Hugh Jackman Oscar

,

Golden Globe

,

dodjela Oscara

,

Tina Fey

,

Steve Martin

,

Ricky Gervais

,

Billy Crystal

Izgleda da je holivudskim moćnicima sve teže pronaći slavnu osobu koja će voditi dodjelu Oscara. Naime, prošle ih je godine glatko odbio Ricky Gervais s objašnjenjem da ne želi biti cenzuriran, a prihvatio je dodjelu konkurentskog Golden Globea.

Prošlogodišnji voditelj Hugh Jackman koji nosi ponosnu titulu najseksi živućeg muškarca na svijetu obavio je taj posao toliko dobro da mu je ponuđen i ove godine. Hugh je plesao, stepao, pjevao i pokazao baš sve svoje talente oduševivši i publiku i organizatore. Međutim, odbio je voditi dodjelu 2010., a odbili su je i Ben Stiller i Robert Downey Jr. kojima je ponuđeno da vode u tandemu.

Do danas se špekuliralo s raznim imenima: Billyjem Crystalom (osam puta je vodio dodjelu Oscara, posljednji put 2004.) koji je posao odlično odrađivao, Larryjem Davidom (autorom Seinfelda), tandem je nuđen i Vinceu Vaughnu i Owenu Wilsonu. Špekuliralo se i s Robertom Pattisonom, zvijezdom Sumraka, koji bi privukao mlađu generaciju, ali se na kraju odlučilo za Stevea Matrina i Aleca Baldwina unatoč glasinama da će posao biti ponuđen Baldwinovoj kolegici iz serije Televizijska posla Tini Fey.

Ostaje nam da pričekamo 7. ožujka, kada će se održati dodjela, da se vidi hoće li uvijek smiješni Steve Martin i odnedavno smiješni Alec Baldwin biti stvarno pravi izbor.

Njih su se dvojica navodno odlično snašli kao rivali koji se bore za ljubav Meryl Streep u romantičnoj komediji "It's Complicated" koja bi svjetsku premijeru trebala imati oko Božića. Producent Adam Shankman kaže da mu se baš svidjela ideja da "Oscare vode osobe čiji su karakteri potpuno oprečni jer je cilj da show bude smiješan i donekle svjež". 

Steve Martin u poslu nije svjež, ima i iskustva jer je Oscare vodio 2001. i 2003. i za svoj posao bio nagrađen Emmyjem pa će on biti taj koji je smiješan, a Baldwin taj koji je donekle svjež.

04.11.2009. 09:36:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh