« Televizija
objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca
SERIJE

Druga sezona Mayor of Kingstown

Prva sezona serije Mayor of Kingstown sada je dostupna za streamanje na usluzi SkyShowtime

Mayor of Kingstown
Mayor of Kingstown (Arhiva)
Više o

Mayor of Kingstown

S nominiranim za Oscara® Jeremyjem Rennerom i dobitnicom Oscara® Dianne Wiest u glavnim ulogama, druga sezona serije Mayor of Kingstown ekskluzivno je dostupna za streamanje na SkyShowtimeu od 30. siječnja.

Serija Mayor of Kingstown, koautora Taylora Sheridana, nominiranog za Oscara®, i Hugha Dillona, prati obitelj McLusky, moćnike iz Kingstowna u Michiganu, mjesta u kojem je jedini uspješan posao zatvor. Baveći se temama sustavnog rasizma, korupcije i nejednakosti, serija daje snažan uvid u njihove pokušaje da uvedu zakon i red u grad u kojem to ne postoji. U seriji također glume Dillon, Taylor Handley, Emma Laird, Tobi Bamtefa, Derek Webster, Nishi Munshi, Hamish Allan-Headley i Aidan Gillen.

Mayor of Kingstown produciraju MTV Entertainment Studios, 101 Studios i Bosque Ranch Productions, a izvršnu produkciju potpisuju Sheridan, Dillon, Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, Michael Friedman, Dave Erickson, Regina Corrado i Stephen Kay.

Druga sezona serije Mayor of Kingstown najnoviji je dodatak Sheridanovu rastućem popisu na SkyShowtimeu, koji uključuje 1923, 1883, Tulsa King i nadolazeću seriju Lioness.

Prva sezona serije Mayor of Kingstown sada je dostupna za streamanje na usluzi SkyShowtime.

SkyShowtime donosi najbolju zabavu iz najvećih svjetskih studija i najbolje scenarije. Usluga s tisućama sati kvalitetne zabave za cijelu obitelj bit će mjesto sa širokom ponudom najiščekivanijih serija i filmova.

Usluga SkyShowtime dostupna je izravno korisniku putem aplikacije SkyShowtime na uređajima Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google TV i LG TV te putem web-mjesta: www.skyshowtime.com


U Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji SkyShowtime će biti dostupan za streamanje za 5,99 € mjesečno. U Bugarskoj će usluga biti dostupna za 3,99 € mjesečno.

20.01.2023. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh