« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
UCJENA

Organizator prosvjeda "Stegnite vi svoj remen, bando lopovska" uhićen zbog iznude Čermaka

Saša Radović, jedan od organizatora prosvjeda "Stegnite vi svoj remen, bando lopovska" uhićen je zbog ucjene generala i poduzetnika Ivana Čermaka od kojega je tražio milijun eura

Fotografija vijesti
Više o

ucjena

,

Ivan Čermak

,

iznuda

,

Stegnite vi remen bando lopovska

,

Saša Radović

Saša Radović, pisac i aktivist koji je sudjelovao u organizaciji prosvjeda "Stegnite vi svoj remen, bando lopovska" uhićen je zbog ucjene generala i poduzetnika Ivana Čermaka od kojega je tražio milijun eura, doznaje se od izvora bliskog zagrebačkoj policiji koja je za 15 sati zakazala izvanrednu konferenciju za novinare, javlja Hina.

U pozivu na konferenciju navedeno je da će se izvijestiti o dva kriminalistička istraživanja, jedno obuhvaća nekoliko razbojništava na štetu novčarskih institucija, a drugo ucjenu.

U MUP-u i zagrebačkoj policiji za sada nisu željeli ništa otkriti, objasnivši da će na konferenciji pojedinosti objaviti načelnik Sektora zagrebačke kriminalističke policije Marko Mikulić.

Mediji pišu da je Saša Radović uhićen u Rijeci jer je posljednja dva mjeseca ucjenjivao Čermaka, pokušavši od njega iznuditi milijun eura. Čermak je navodno odmah sve prijavio policiji koja je uhitila Radovića.

Riječ je o aktivistu i piscu te jednom od sudionika i organizatora prosvjeda "Stegnite vi svoj remen, bando lopovska" na kojima su se prozivali ratni profiteri i kriminalci.

17.11.2011. 15:53:14
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh