« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine
NAJAVE

Optima Telekom pogoduje korisnicima

Svim našim korisnicima ljubiteljima filma, omogućit ćemo u narednom razdoblju besplatne filmove u videoteci i to 10 naslova svaki tjedan

Dobre stvari...
Dobre stvari... (Arhiva)
Više o

Optima telekom

Za sve naše OptiTV korisnike omogućili smo, u suradnji s CineStarom TV-om, gledanje sadržaja na CineStar TV Premiere  1 i 2 kanalima te CineStar TV Fantasy kanalu bez naknade do kraja travnja.

CineStar TV Premiere kanali prikazuju recentne kino hit filmove, filmske klasike, nezaboravne kultne filmove, festivalski nagrađivane filmove, filmove s vrhunskim glumačkim zvijezdama koji nisu bili u kino distribuciji, ekskluzivne reportaže sa snimanja filmova hollywoodskih studija, odlične serije i odabrane filmove dokumentarnog žanra.

Dodatno, početkom mjeseca ožujka našem Osnovnom OptiTV paketu pridodali smo dva nova TV kanala RTL Adria i M1 Gold koji će svojim atraktivnim sadržajem zadovoljiti mnoge ukuse. Na oba ova kanala iz Osnovnog paketa uključene su dodatne funkcionalnosti poput Snimalice, pauze i premotavanja.

Svim našim korisnicima ljubiteljima filma, omogućit ćemo u narednom razdoblju besplatne filmove u videoteci i to 10 naslova svaki tjedan.

Važno je naglasiti da svi OptiTV korisnici već imaju uključenu besplatnu Snimalicu u svojim paketima, a njene kapacitete ćemo u narednom razdoblju dodatno proširiti bez naknade za korisnike.

I ono što je najvažnije za naše školarce - kompletan sadržaj na HRT 3 i Sportskoj televiziji, na kojima učenici prate nastavu, može se snimati, premotavati, pauzirati i gledati do 3 dana unatrag. Na taj način je svim učenicima olakšan novi vid učenja.

21.03.2020. 09:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh