« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
STANJE NA CESTAMA

Oprez zbog radova na A1

Djelomično mokri i skliski kolnici zahtijevaju pažljiviju vožnju, kao i radovi na auto cestama prema Splitu i Rijeci

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (HAK)
Više o

HAK

,

stanje u prometu

Zbog radova se vozi jednim trakom na dionici autoceste A 1, Bosiljevo-tunel Sveti Rok:
- u smjeru Splita: od 119. do 127. km i od 205. do 210. km, a
- u smjeru Zagreba: od 119. do 130. km. Brzina vožnje ograničena je na 60 km/h. Kroz tunel Grič se vozi dvosmjerno kroz jednu tunelsku cijev.

Županijska cesta (ŽC) kod Vrgorca, zbog radova na izgradnji dionice autoceste A 1, Ravča-Ploče, zatvorena je za sav promet. Obilazak je državnim cestama: Vrgorac-Mali Prolog-Ploče.

Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, kroz tunel Tuhobić se vozi jednom cijevi dvosmjerno.
Opreznije treba voziti po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima. Na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale (D 8) mogući su odroni.

Državna cesta D 22 od raskrižja u Možđencu preko Kipišća i Pake do raskrižja sa županijskom cestom u naselju Sudovec zatvorena je za sav promet. Obilazak: iz Novog Marofa u smjeru Križevaca: D3-ŽC 2175 (Breznica-Visoko-Sudovec)- D22 i obrnuto.

Do 15. svibnja, zbog radova na izgradnji punog profila Istarskog ipsilona (autocesta B8/B9) zatvoreni su prometni čvorovi Medaki i Višnjan (obilazak: D 302 Poreč-Baderna).
Zbog sanacije tunela Krapina do 24. lipnja cesta D 1, Podgora Krapinska-Krapina zatvorena je za sav promet.

Iz Slovenije teretna vozila čija širina prelazi 3,40 m i visina 4,40 m preusmjeravaju se s GP Macelj na druge prijelaze ili idu alternativnim pravcem D 508 od GP Macelj-Lepoglava-D 35- A 2 čvor Sveti Križ Začretje, a iz Hrvatske se upućuju na GP Bregana.
Za teretna vozila zatvorena je državna cesta D 6 Dvor-Glina u mjestu Rujevac.Teretni je promet preusmjeren preko Hrvatske Kostajnice.

Do 7. lipnja, zbog radova na državnoj cesti 515 (Našice-Markovac-Podgorač-Đakovo) na dionici Markovac Našički-Bračevac zabranjen je promet teretnim vozilima. Obilazak: od raskrižja državne ceste D515 i D 2 u Markovcu Našičkom državnom cestom 2 do Osijeka, te zatim na D 7 do Đakova i obrnuto.

Svakodnevno od 6 do 19 sati, zabranjeno je pretjecanje teretnim vozilima na Zagrebačkoj obilaznici, između čvorova: Jankomir i Ivanja Reka (A 3) te Popovec i Ivanja Reka (A 4), u cilju povećanja protočnosti i sigurnosti prometa. Zbog radova na dionici D 39 Svib-Cista Provo vozi se naizmjence. (hak/metro-portal)

14.05.2010. 07:26:30
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh