« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
MILIJUNSKA GLEDANOST

Oprah Winfrey Network u prva tri dana nadmašio očekivanja

Prva tri dana prikazivanja odlično su prošla za vlastiti TV kanal Oprah, OWN je pravi magnet za publiku

Oprah Winfrey
Oprah Winfrey (Getty Images)
Više o

Oprah Winfrey

,

Oprah Winfrey Network

Ni tjedan dana nakon pokretanja vlastite OWN kabelske televizijske mreže, Oprah je opisala kako se početni strah od velikog projekta ubrzo pretvorio u veliko uzbuđenje, prenosi Hina. 

Razgovarajući s televizijskim novinarima pet dana nakon pokretanja Oprah Winfrey Networka, kraljica televizije shvatila je da bi moglo biti mnogo prepreka, no odlučno tvrdi kako su Amerikanci željni inspirativnih programa i spremni na njih.

"Otišla sam od 'mogu li ja to' do 'ne mogu dočekati da počne'", uzbuđeno je izjavila na početku ove godine na samom početku prikazivanja OWN-a. "Osjećam da je OWN velika kutija puna boja gdje mogu ostvarivati sve svoje ideje i graditi ih. Tko ovo ima u svoje životu? Bolje je od bilo čega", izjavila je za strani tisak.

Direktorica OWN-a Christina Norman priopćila je da je kanal orijentiran prema ženama i kombinacija stila, savjeta i nadolazećih emisija, te da je nevjerojatno dobro krenuo.

Isto tako, istaknula je da je trinaest milijuna ljudi gledalo taj program u prva tri dana prikazivanja, što dokazuje da OWN privlači široko gledateljstvo. Plan im je da se mreža probije u pet najboljih kabelskih kanala u najgledanijim terminima.

07.01.2011. 15:27:30
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh