Metro-portal.hr

objavljeno 07.01.2011. 15:27:30
MILIJUNSKA GLEDANOST

Oprah Winfrey Network u prva tri dana nadmašio očekivanja

Prva tri dana prikazivanja odlično su prošla za vlastiti TV kanal Oprah, OWN je pravi magnet za publiku

Oprah Winfrey
Oprah Winfrey (Getty Images)

Ni tjedan dana nakon pokretanja vlastite OWN kabelske televizijske mreže, Oprah je opisala kako se početni strah od velikog projekta ubrzo pretvorio u veliko uzbuđenje, prenosi Hina. 

Razgovarajući s televizijskim novinarima pet dana nakon pokretanja Oprah Winfrey Networka, kraljica televizije shvatila je da bi moglo biti mnogo prepreka, no odlučno tvrdi kako su Amerikanci željni inspirativnih programa i spremni na njih.

"Otišla sam od 'mogu li ja to' do 'ne mogu dočekati da počne'", uzbuđeno je izjavila na početku ove godine na samom početku prikazivanja OWN-a. "Osjećam da je OWN velika kutija puna boja gdje mogu ostvarivati sve svoje ideje i graditi ih. Tko ovo ima u svoje životu? Bolje je od bilo čega", izjavila je za strani tisak.

Direktorica OWN-a Christina Norman priopćila je da je kanal orijentiran prema ženama i kombinacija stila, savjeta i nadolazećih emisija, te da je nevjerojatno dobro krenuo.

Isto tako, istaknula je da je trinaest milijuna ljudi gledalo taj program u prva tri dana prikazivanja, što dokazuje da OWN privlači široko gledateljstvo. Plan im je da se mreža probije u pet najboljih kabelskih kanala u najgledanijim terminima.

07.01.2011. 15:27:30
http://metro-portal.hr/oprah-winfrey-network-u-prva-tri-dana-nadmasio-ocekivanja/53748/