« Zagreb
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
SAZNAJEMO

Opium Pet - nova oaza za njegu četveronožnih ljubimaca

Mali i veliki dlakavci od sada mogu iskusiti kraljevski tretman u novootvorenom salonu za njegu kućnih ljubimaca Opium Pet u Centru Kaptol na adresi Nova Ves 17, etaža 2

Opium Pet u Centru Kaptol
Opium Pet u Centru Kaptol (Opium Pet)
Više o

Opium Pet

,

Centar Kaptol

Nakon tri godine, frizerski studio Opium u Centru Kaptol dobiva prinovu - Opium Pet. Da se radi o projektu za 5, potvrđuje kreativna direktorica Opiuma Tea Matičević, koji proširuje svoje vrhunske usluge s dvonožnih na četveronožne klijente. Kako bi malim i velikim čupavcima omogućili doživljaj dostojan kralja ili kraljice, novootvoreni salon za njegu kućnih ljubimaca Opium Pet, na adresi Nova Ves 17, etaža 2, osigurava besprijekorne standarde higijene i njege u posebno dizajniranom prostoru za najdraže ljubimce.

A kako je krenula priča o Opium Petu, otkriva Tea Matičević:

"Nije tajna da moja prijateljica i poslovna partnerica Ana Karamarko i ja imamo posebnu vezu s četveronožnim ljubimcima. Tako se rodio Opium Pet za pse i mace koji je logičan nastavak Opiuma, frizerskog studija. Kao i u našem prvom Opiumu, stručnost i individualni pristup svakom klijentu najvažniji su kriteriji. U Opium Petu omogućujemo sve što je potrebno za besprijekornu higijenu i zdravlje vašeg ljubimca, od tretmana pranja i šišanja do njege noktiju i ušiju. Vjerujem da će svi četveronožni posjetitelji nakon naših tretmana ispustiti zadovoljni vau ili mjau."

Opium Pet smješten je doslovce iznad frizerskog studija Opium u jednom od najljepše koncipiranih shopping centara u centru grada. Na taj način svi klijenti mogu u jednom terminu dogovoriti uređivanje vlastite kose i njegu najdražih ljubimaca. Prostor potpisuju primarna boja Opiuma žutozelena te antracit siva i bijela.

Također, svaki detalj je pažljivo odabran, od češljeva, fenova za ispuhivanje i sušenje, kada za pranje, posudica za vodu i hranu. Besprijekorno iskustvo zaokružuju djelatnice, koje su kvalificirane i obučene za svoj posao i koje znaju ne samo urediti - okupati i ošišati ljubimca - nego posjeduju i vještine ophođenja s njima.

"Najvažnije nam je da se naši čupavi klijenti osjećaju sigurno. Jer to je, u konačnici, najvažnije i njihovim vlasnicima!" ističe Tea Matičević. A vama jedino još preostaje povesti svojeg najdražeg čupavca i uvjeriti se u vrhunsku njegu, personalizirani pristup i opuštenu atmosferu u novootvorenom Opium Petu. 

05.02.2016. 16:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh