« Zagreb
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
PRIJAVITE SE

Besplatne pripreme iz matematike za državnu maturu

Pripremi se za uspješno polaganje ispita iz matematike A razine i upiši željeni stručni studij na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu

Pripremite se besplatno
Pripremite se besplatno (Arhiva)
Više o

državna matura

,

besplatne pripreme za maturu

S obzirom na prijašnja pozitivna iskustva i visoku uspješnost pri polaganju državne mature, Tehničko veleučilište u Zagrebu ponovno organizira besplatne pripreme iz matematike A razine.

Budući da je za upis na Tehničko veleučilište u Zagrebu potrebno položiti ispit iz matematike A razine, TVZ je odlučio pružiti priliku i omogućiti svojim budućim studentima kvalitetnu pripremu i uspješno polaganje državne mature.

Za sve učenike koji izaberu Tehničko veleučilište u Zagrebu kao svoj prvi, drugi ili treći izbor, Veleučilište organizira BESPLATNE pripreme za polaganje spomenutog ispita u trajanju od 36 sati, tijekom 9 subota po 4 sata.

Pripreme počinju 27. veljače 2016. i traju do 23. travnja 2016. te je organizirana još jedna priprema 18. lipnja 2016., kako bi polaznici ponovili gradivo prije samog ispita.

Pripreme održavaju nastavnici i asistenti TVZ-a, koji su upoznati s potrebama za uspješno studiranje na TVZ-u, a rade prema sadržaju ispitnog kataloga za državnu maturu u školskoj godini 2015/2016.

Mjesto održavanja priprema je na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, Konavoska 2.

Prijave su otvorene do 23. veljače 2016., putem web stranice: http://cjelozivotno.tvz.hr/prijava-za-pripreme-dm-matematika-a/ili na e-mail: info@netakademija.com.

05.02.2016. 16:10:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    matej
    13.02.2016. 17:37
    Pozdrav,zanima me u koliko sati se subotama održavaju pripreme iz matematike A razine na TVZ-u? Hvala
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh