« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 4 godine i 9 mjeseci
PRIPAZITE

Opekotine od sunca trebaju zarasti same

Nekada nenanošenje kreme za sunčanje odgovarajućeg faktora završi kobno. Jednostavno koža pocrveni i pojave se opekline, a nekoliko dana kasnije dolazi i do guljenja kože

Zaštitite se na vrijeme
Zaštitite se na vrijeme (Arhiva)
Više o

opekotine od sunca

,

guljenje kože

Guljenje kože nakon sunčanja posljedica je nenanošenja kreme za sunčanje s odgovarajućim zaštitnim faktorom na vrijeme. Ipak, treba izbjegavati guljenje kože jer mogu ostati ožiljci.

Nekada nenanošenje kreme za sunčanje odgovarajućeg faktora završi kobno. Jednostavno koža pocrveni i pojave se opekline, a nekoliko dana kasnije dolazi i do guljenja kože. Evo zašto guljenje kože prstima i na silu nije dobra ideja.

Ukoliko se ne nanese krema za sunčanje na vrijeme posljedice su opekline od sunca, a nešto kasnije i spaljena koža koju svi obično gule prstima. Ipak, ovo ne bi trebalo raditi iz dva razloga.

Prvo jer se tako nejednako gule dijelovi kože, a samim time postoji opasnost od nastanka ožiljka i oštećenja kože. Isto tako, koža će se sama oguliti određenom brzinom i nema potrebe to raditi na silu.

Opekline i guljenje kože samo su još jedan podsjetnik da uvijek treba nanijeti kremu za sunčanje odgovarajućeg faktora i na vrijeme.

17.07.2019. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh