« Seks
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
HE HE

Online upoznavanje raste

Za novu generaciju poanta online upoznavanja nije samo u organizaciji susreta uživo, već i u samom online iskustvu

Ovoj je generaciji zanimljivije
Ovoj je generaciji zanimljivije (Arhiva)
Više o

online upoznavanje

,

Tinder

Upitno je i hoće li virtualni spojevi putem video poziva izgubiti na popularnosti jednom kada kontakti uživo budu omogućeni.

Platforme poput eHarmony, OKCupid i Match zabilježile su veliki porast video spojeva.

Seidman je napomenuo da Tinder također planira uvođenje opcije video spojeva u lipnju. Funkcionirat će na način da obje strane moraju pristati na video poziv, a opcija će biti besplatna.

Situacija s koronavirusom samo je ubrzala neke od generacijskih promjena u korištenju platforme, a koje je kompanija proučavala unutar svojih fokus grupa.

''Osamnaestogodišnjaci koji se sada priključuju aplikaciji, za razliku od onih iz 2012., odrasli su s društvenim mrežama i percipiraju virtualni svijet kao nešto posve prirodno'', objasnio je Seidman.

Za ovu generaciju poanta on line upoznavanja nije samo u organizaciji susreta uživo, već i u samom online iskustvu. Iz tog razloga, Tinder je odlučio da fokus aplikacije bude dogovor za češće druženje na internetu. Riječ je o virtualnim prostorima i događanjima gdje se ljudi mogu poznati i povezati na platformi.

''Digitalni život postaje jednako važan kao i socijalni život u stvarnom svijetu'', opisao je Seidman novu generaciju korisnika.

U svijetu u kojem se nastavlja mjera socijalnog distanciranja, ovakav način odlazaka na spojeve morat će, u određenoj mjeri, prihvatiti i starije generacije.

28.12.2021. 21:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh