« Fun
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
MALO ZABAVE

Online igre za ubijanje dosade

Zaigrajte par jednostavnih igrica kad se dosađujete na poslu ili se odmarate između učenja i kućanskih poslova

Snjegović
Snjegović (SnowmanBulider)
Više o

dosada

,

igre

,

ubijanje vremena

,

online igre

Dosadno vam je na poslu ili kod kuće? Pročitali ste sve što vas je zanimalo, a niste raspoloženi za dubokoumne i kompleksne igre? Okušajte se u jednoj od sljedećih besplatnih online igrica za ubijanje vremena:

Vješala
Sigurno se sjećate dobre stare igre Vješala u kojoj morate pogoditi određeni pojam. Prisjetite se školskih klupa i pokušajte spasiti kostura od sigurne smrti. Usput možete malo izvježbati svoj engleski. 

ManInTheDark
Virtualni muškarac prati vas u stopu. Gdje god krenuli mišem, on je uvijek točno iza vas. Pokušajte otkriti kako ga isključiti.

Gusarski okršaj
Pomozite gusaru da pokrene topove i pogodi neprijatelje. Strelicama pomičete gusara lijevo-desno, a top pored kojeg se nalazite možete usmjeravati gore-dolje. Pucate pomoću tipke "space". Pokušajte pogoditi neprijateljske brodove prije nego oni unište vas.

Zimska zvona
Pada snijeg, a zeko skače po zvonima i skuplja bodove. Usmjeravate ga pomoću miša, a igra završava kada promašite zvono i padnete na tlo. 

Napravite snjegovića
Pozabavite se raznim oblicima očiju, kapa, odličja i drugih dodataka i napravite svog snjegovića. Na kraju možete napisati vlastitu poruku i čestitku e-mailom poslati dragim osobama.

Gužva na benzinskoj
Dokažite koliko se dobro snalazite na benzinskoj - novi automobili neprestano pristižu, a svakom se možete posvetiti svega nekoliko sekundi. Koristite sve četiri tipke sa strelicama, a uz dobro obavljen posao možete zaraditi poveći iznos u dolarima. 

23.12.2010. 15:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh