« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
NOVOSTI

OnePlus X2 - fake news

Vijesti su došle od GizChina i TechPP-a , a GSMArena je nastavila dijeliti ju s ostatkom svijeta. No, uspostavilo se da su lažne vijesti....

Carl Pei opovrgnuo je glasine
Carl Pei opovrgnuo je glasine (Screenshot)
Više o

glasine

,

Fake News

,

One Plus X2

Carl Pei, suosnivač OnePlus potvrdio je putem Twittera da su glasine oko postojanja ili razvoja nasljednika OnePlus X modela - lažna vijest. 

Ovih dana proširila se vijest da tvrtka OnePlus planira vratiti staru X seriju iz mrtvih i rade na razvoju nasljednika -  X2 modela.

Prema izvorima uređaj bi trebao imati Snapdragon 835 SoC, 4 GB RAM-a i 32 / 64 GB interne memorije. Izvor je također izvijestio da dolazi s 5,5-inčnim AMOLED zaslonom i lansiranje se očekuje nakon OnePlus 6.

Vijesti su došle od GizChina TechPP-a , a GSMArena je nastavila dijeliti ju s ostatkom svijeta.  No, uspostavilo se da  su lažne vijesti....

Sljedeći novi model koji možemo očekivati je OnePlus 6. U nedavnom intervjuu, Pete Lau,izvršni direktor tvrtke potvrdio je da OnePlus 6 dolazi negdje u drugom tromjesečju 2018. Također je rekao da za mobilnu platformu ima Snapdragon 845 Soc i dual kamere.

Više pročitajte na portalu preporucamo.com

Piše: Sanja Ledinek
10.02.2018. 09:44:08
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh