« Hrvatska
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
STANJE NA CESTAMA

Olujni vjetar i snijeg izazvali kaos u prometu

Trenutno nema slobodnog puta za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama iz unutrašnjosti prema Rijeci i Dalmaciji i obrnuto

Snijeg je ponovno zabijelio autocestu
Snijeg je ponovno zabijelio autocestu (Screenshot HAK)
Više o

HAK

,

stanje na cestama

,

stanje u prometu

,

zatvorene prometnice

Snijeg i olujni vjetar izazvali su ponovno pravi kaos na hrvatskim cestama, tako da kamioni i tegljači ne mogu doći do obale iz unutrašnjosti i obrnuto.

Za sav promet zbog olujnog vjetra zatvorene su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica i državna cesta D54 Maslenica- Zaton Obrovački. Samo za osobna vozila otvorene su autocesta A6 Rijeka- Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice, Jadranska magistrala (D8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene i Paški most. 

Zbog olujnog vjetra na Krčkom mostu zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama, a na Jadranskoj magistrali (D8) od Bakra do Karlobaga dodatno za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).

Trenutno nema slobodnog puta za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama iz unutrašnjosti prema Rijeci i Dalmaciji i obrnuto.

Snijeg otežava promet u Gorskom kotaru, Lici i središnjoj Hrvatskoj, dok mokrih i skliskih kolnika od kiše ima u Istri, Hrvatskom primorju, Dalmaciji i središnoj Hrvatskoj. Vozače upozoravamo da na put ne kreću bez zimske opreme.

Zbog snijega na snazi su zimski uvjeti, zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na većini prometnica u Gorskom kotaru i Lici:

14.03.2013. 09:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh