« Biznis
objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci
BRAVO

Olival dodijelio stipendije perspektivnim srednjoškolcima

Nakon natječaja koji je trajao od 01. do 30. listopada stručna komisija je odabrala četiri učenika četvrtih razreda srednjih škola farmaceutskog, kemijskog ili prehrambeno-tehnološkog usmjerenja

Sjajna praksa!
Sjajna praksa! (Olival)
Više o

stipendije

,

Olival

Zaklada "Vaše znanje - naša budućnost" koju je povodom 25 godina uspješnog poslovanja osnovala poznata domaća kozmetička tvrtka Olival, dodijelila je stipendije za školsku godinu 2019. / 2020.

Nakon natječaja koji je trajao od 01. do 30. listopada stručna komisija je odabrala četiri učenika četvrtih razreda srednjih škola farmaceutskog, kemijskog ili prehrambeno-tehnološkog usmjerenja koji su to zaslužili svojim odličnim školskim i izvanškolskim rezultatima te zalaganjem.

Marijan Pojatina, direktor tvrtke Olival je prilikom svečane dodjele stipendija izjavio: "Jedna od glavnih misli vodilja i motivacija za osnivanje Zaklade bila je želja da se pronađe način za pružanjem konkretne podrške budućim mladim stručnjacima koji bi se po završetku edukacijskog programa i prakse lako snašli na tržištu rada. Osnivanjem Zaklade, Olival je odlučno otvorio novo poglavlje poslovanja jer ulaganje u mlade koji su iznimno motivirani i željni stjecanja znanja, sasvim je konkretan ulog u bolju budućnost."

Tom prilikom također je poručio mladim stipendistima kako vjeruje da će im stipendije pomoći da još više razviju svoje sposobnosti i svoja znanja

Dobitnici Olivalove stipendije su Doroteja Arbutina iz Vukovara i Klara Balog iz Branjin Vrha, Luka Kramarić iz Siska te Lara Čobanov iz Vodica.

Nakon potpisivanja ugovora, dobitnici stipendije su zahvalili na povjerenju koje im je ukazano te istaknuli kako će im Olivalova stipendija biti značajan poticaj i vjetar u leđa koji će itekako olakšati školske izazove pred njima. 

19.11.2019. 15:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh