« Kultura
objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci
NAJAVE

OHOHO festival stripa i street arta u AKC Medika

OHOHO festival je prostorno-vremenski (dis)kontinuum za stvaralaštvo, diskusiju i razmjenu suvremene strip i ulične umjetnosti umjetnika/ca koji/e stvaraju underground umjetnost prema DIY poetici

OHOHO festival
OHOHO festival (Arhiva)
Više o

AKC Medika

,

OHOHO festival

Autonomni kulturni centar Attack vas poziva na još jednu ediciju OHOHO festivala stripa i street arta, koji će se održati 30.09 - 03.10.2021. u AKC Medika (Pierottijeva 11, Zagreb).

Pripremamo za Vas bogat program koji će sadržavati razne promocije, izložbe, buvljak te naravno, nezaobilazno, oslikavanje zidova!

Pristup svim festivalskim događanjima besplatan!

OHOHO festival je prostorno-vremenski (dis)kontinuum za stvaralaštvo, diskusiju i razmjenu suvremene strip i ulične umjetnosti umjetnika/ca koji/e stvaraju underground umjetnost prema DIY poetici. Fokus festivala je na recentnoj uličnoj umjetnosti i nezavisnom stripu, a festivalski eventi - crtačke/muralističke akcije, radionice, rezidencija, izložba i razgovori - usmjereni su svima zainteresiranima za medij nezavisnog plakata, grafike, ilustracije i stripa.

Festival nastaje u organizaciji AKC Attack, u suradnji sa Komikazama, a u 2020. godini umjetnički ga oblikuje četvero hrvatskih umjetnika/ca - Lea Kralj Jager, Marko Dješka, Mario Miličić i Goran Rakić Chez.

Autorica vizualnoga identiteta festivala je Ivana Geček https://www.instagram.com/ivana_gecek/

OHOHO 2021. financijski je podržan sredstvima Grada Zagreba i Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

27.09.2021. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh