« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Odšteta za Hurley i Granta

Nekadašnji ljubavnici jučer su u Londonu dobili 58.000 funti odštete zato jer fotografi nisu poštovali njihovu privatnost
Nekadašnji ljubavnici jučer su u Londonu dobili 58.000 funti odštete zato jer fotografi nisu poštovali njihovu privatnost
Više o

Hugh Grant

,

Liz Hurley

,

Arun Nayar

,

Big Pictures UK

,

Eliot Press SARL

Manekenka Liz Hurley i njezin suprug Arun Nayar, kao i glumac Hugh Grant dobili su jučer u Londonu 58.000 funti (72.956. eura) odštete na temelju sporazuma zaključenog s više novinskih kuća nakon objavljivanja fotografija snimljenih bez njihovog znanja.

Niti jedan od tužitelja nije bio nazočan u londonskom Vrhovnom sudu kada je dogovor podastrijet sucu zaduženom za proceduru protiv foto-agencija Big Pictures UK i Eliot Press SARL.Osim te dvije agencije, Associated Newspaper i News Group Newapapers također će pridonijeti iznosu odštete.

Laura Tyler, odvjetnica tužitelja objavila je sudu da je trojac fotografiran bez njihovog znanja u listopadu 2007. tijekom praznika u turističkom kompeksu Maldiva kojeg su izabrali jer štite intimnost svojih gostiju. Odvjetnica je precizirala da su agencije priznale da fotografije nisu smjele biti snimljene. Predstavnik agencija Matthew Nicklin se ispričao klijentima. (HINA) 

16.05.2008. 01:48:37
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh