« Život
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
COOL

Održano predavanje o trendu kombiniranja hrane i piva uz Pan

Zbog velike raznolikosti okusa, mirisa i aroma, pivo se jako dobro spaja s različitim vrstama hrane, a posljednjih godina raste trend kombiniranja različitih vrsta piva s finom hranom

Wolfgang Lindell, majstor pivar pojasnio nam je sve
Wolfgang Lindell, majstor pivar pojasnio nam je sve (Arhiva)
Više o

pivo

,

Pan

,

sljubljivanje

O rastućem trendu kombiniranja piva i različitih vrsta hrane danas je u restoranu Muzej govorio Wolfgang Lindell, majstor pivar koji je posebno za ovu priliku došao iz središnjice grupacije Carlsberg u Kopenhagenu.

Uz moderatoricu Ivu Šulentić, prezentaciji su prisustvovale Petra Nižetić, Žanamari Lalić i Renata Sopek koje su uživale u zanimljivoj pivskoj gastro priči uz Pan lager i Pan Zlatni, a vrlo ugodno iznenađenje bila je zanimljiva kombinacija tamne čokolade uz prženi slad pitkog Pan Tamnog piva.

Lindell je istaknuo kako je pivo iznimno zahvalno jer omogućava mnoštvo kombinacija koje obogaćuju gastronomsko iskustvo, a što odabrati u konačnici ovisi o preferencijama pojedinca i okusa u kojem najviše uživa.

Savršen sklad okusa garantira vrhunska Carlsberg kvaliteta piva

Ključan „sastojak" za istinski gastro-pivski užitak je vrhunska kvaliteta piva, a upravo je kvaliteta iznad svega bila osnovna ideja inovatora pivarske industrije i osnivača Carlsberga Jacoba Christiana Jacobsena. Ta se ideja njeguje i danas 160 godina kasnije. Naime, grupacija Carlsberg provodi jednake standarde za osiguravanje vrhunske kvalitete piva u svim svojim pivovarama diljem svijeta.

25.02.2014. 15:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh