« Film
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
PREMIJERA

Održana premijera filma Snowden

Koliko je informacija o nadzoru podataka uznemirila građane, koliko je Snowden priča utjecala na svijest o tome da smo pod nečijim neprekidnim nadzorom, koliko su naši podatci dostupni, i kako ih pravilno zaštititi

Joseph Gordon-Levitt kao Edward Snowden
Joseph Gordon-Levitt kao Edward Snowden (Arhiva)
Više o

premijera

,

Edward Snowden

,

Joseph Gordon-Levitt

,

film Snowden

Sinoć je u CineStaru Branimir centar održana premijera biografskog trilera "Snowden". Prije same projekcije održan je okrugli stol na kojem su sudjelovali sugovornici, svaki stručnjak na svom polju, Dr. sc. Leo Mršić, suvlasnik i direktor tvrtke IN2date, Željko Trkanjec, novinar Jutarnjeg lista te Maja Sever novinarka i urednica u medijskom servisu HRT-a.

U kratkoj diskusiji publici su iznijeli svoje stavove o tome koliko je informacija o nadzoru podataka uznemirila građane, koliko je Snowden priča utjecala na svijest o tome da smo pod nečijim neprekidnim nadzorom, koliko su naši podatci dostupni, i kako ih pravilno zaštititi.

Publika je sa velikim zanimanjem pogledala film o jednoj od najkontroverznijih ličnosti 21. stoljeća.  

O FILMU:

Oscarom nagrađeni redatelj Oliver Stone koji je na velike ekrane donio filmove poput „Vod smrti", „Rođen 4. srpnja", „JFK", „Wall Street", donosi najvažniju i najfascinantniju istinitu priču 21. stoljeća. „Snowden", politički nabijen triler s Joseph Gordon-Levittom i Shailene Woodley u glavnim ulogama, otkriva nevjerojatnu neispričanu osobnu priču Edwarda Snowdena.

Čovjeka koji je razotkrio šokantne informacije o nezakonitom nadgledanju od strane Nacionalne Agencije za Sigurnost i postao jedan od najtraženijih ljudi na svijetu. Mišljenja su podijeljena, za neke je junak, za neke izdajica. Bez obzira na to na kojoj ste strani ova epska priča o razlozima zašto i kako je to učinio, te koje je žrtve podnio, čine jedan od najboljih filmova godine.

16.09.2016. 12:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh