« Život
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
ZABAVA

Održan prvi event CaoCao MINI olimpijade

Ovo je bio samo jedan od brojnih evenata koji će se održavati po cijeloj Hrvatskoj, a kojima se želi podsjetiti roditelje i djecu na kreativne društvene igre koje su nekada bile popularne

Klinci su uživali
Klinci su uživali (Arhiva)
Više o

CaoCao Mini olimpijada

,

Arena Centar

Deseci djece proteklog vikenda u Arena centru u Zagrebu igrali su mini nogomet, košarku i rukomet u sklopu priprema za glavnu CaoCao MINI olimpijadu koja će se održati u svibnju, uz pomoć Maria Petrekovića i Zlatka Horvata koji su povlačili uže, a Luka i Petra Nižetić skakali su u vrećama.

Ovo je bio samo jedan od brojnih evenata koji će se održavati po cijeloj Hrvatskoj, a kojima se želi podsjetiti roditelje i djecu na kreativne društvene igre koje su nekada bile popularne. Na taj ih se način želi potaknuti na zajedničko druženje, verbalnu komunikaciju, razvijanje kreativnosti što bi u konačnici rezultiralo manje provedenog vremena uz televizor i tablete.

Nagrade su bile CaoCao paketi najdražeg nam biskvitnog kolača iz djetinjstva, a najbolja ekipa otputovat će, po uzoru na omiljenu nam knjigu iz djetinjstva Vlak u snijegu - CaoCao mini busom na destinaciju po želji u Hrvatskoj.

10.11.2014. 14:28:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh