« Lifestyle
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
SAZNAJEMO

Odmorite se i otputuje u mjesecu zaljubljenih za samo 800 kuna

Valentinovo u hrvatskim hotelima na obali i u Zagrebu po povoljnim cijenama

Otputujte za Valentinovo
Otputujte za Valentinovo (Croatia Airlines)
Više o

Croatia Airlines

,

Valentinovo putovanja

,

povoljne avio karte

Veljača je poznata kao mjesec zaljubljenih, ali zašto ne bi bila i mjesec odmora i prikupljanja nove snage? Idealno je to vrijeme da zajedno s dragom osobom provedete vikend na nekome od naših jadranskih odredišta te, uz more, malo predahnete od svakodnevnih obaveza  i uživate u prvim zrakama sada već toplijeg sunca koje najavljuje proljeće.

A oni s jadranskom adresom imaju priliku posjetiti glavni grad, uživati u bogatim kulturnim sadržajima kojih u metropoli nikad ne nedostaje, ili, jednostavno, tumarati gradskim ulicama, popiti kavu u nekome od atraktivnih gradskih kafića, i, zašto ne i to, uputiti se u shopping, za koji je upravo sada pravo vrijeme zbog sniženja i povoljnih cijena, pa dragoj osobi darovati i neku uspomenu za Valentinovo.

U veljači, mjesecu zaljubljenih, Croatia Airlines nudi posebnu pogodnost kupnje dvije povratne zrakoplovne karte za letove unutar Hrvatske već po cijeni od  800 kuna koja uključuje pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte.

Osim kupnje karata po vrlo povoljnoj cijeni, Croatia Airlines, daruje i dodatne pogodnosti. Primjerice onima koji dođu u Zagreb, nudi karticu Zagreb Card, koja vrijedi 24 sata i s kojom ostvarujete popust u mnogim muzejima, restoranima i trgovinama te druge pogodnosti. Zagreb Card možete preuzeti uz predočenje zrakoplovnih karata kupljenih u okviru ove ponude u Turističkom informativnom centru na Trgu bana J. Jelačića 11.

Također, uz predočenje zrakoplovnih karata ostvarujete posebne cijene u odabranim hotelima u Dubrovniku, Splitu i Zagrebu. 

Više informacija na www.croatiaairlines.com.

U Dubrovniku se nude hoteli: Importanne Resort, koji je smješten na poluotoku Lapadu, Rixos Libertas Dubrovnik, s prekrasim pogledom na pučinu i Lokrum te Radisson Blu Resort & Spa, Dubrovnik Sun Gardens, što objedinjuje modernu arhitekturu s vrhunskom uslugom i tradicionalnom gostoljubivošću u očuvanome prirodnom okruženju uz more.

U Splitu, pak, hotel Park i njegova velika terasa s palmama pružit će vam istinski mediteranski ugođaj, a u znak dobrodošlice počastit će vas prošekom i rožatom.

A u Zagrebu očekuju vas hoteli Dubrovnik, Aristos, International, Porin i Westin. Hotel Dubrovnik, smješten na glavnome gradskom trgu,  predstavlja vrata za ulazak u špicu grada, a hotel Aristos moderan je i elegantan hotel smješten na pola puta između zračne luke i središta grada. Hotel International smješten u centru poslovne zone grada, a hotel Porin nalazi se nedaleko Zračne luke Zagreb, izdvojen od gradske vreve, a svega nekoliko minuta vožnje od poslovnog i kulturnog centra grada. Volite li više biti u središtu zbivanja, tada je hotel Westin pravo mjesto za vas, jer se nalazi u neposrednoj je blizini glavnoga gradskog trga, okružen najvažnijim kulturnim sadržajima, restoranima, popularnim klubovima i barovima te raznovrsnim trgovinama s bogatim izborom ekskluzivnih proizvoda.

01.02.2011. 01:00:59
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh