« Iza ogledala
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
WOW!

Odlična snimka Bigfoota na Floridi

Močvare na Floridi prepune su aligatora dugačkih i preko pet metara, no to nije smetalo Bigfootu u brčkanju ... ili je ovo rad potpunog luđaka?

Brčkanje među aligatorima?
Brčkanje među aligatorima? (Screenshot YouTube)
Više o

YouTube

,

Bigfoot

,

snimka

Bigfoot svako toliko zainteresira javnost kad se pojavi neka snimka, no kako je većina od njih rađena s velike udaljenosti, obično izazivaju sumnju. No, ova je malo drugačija ...

Naime, stanoviti Matt M. poslao je svoju snimku relevantnim YouTube kanalima uz opis događaja koji je i više nego zanimljiv. Tijekom vožnje kanuom kroz Lettuce Lake Park na Floridi u šumi je uočio kretanje i počeo snimati nešto za što je isprva mislio da je medvjed.

No, to se biće kretalo ipak malo drugačije od medvjeda, stalno je bilo uspravno, brčkalo se u vodi i na kraju zaronilo i nestalo.

Kad je Matt izlazio iz parka pokazao je snimku čuvarima koji su rekli da medvjedi u pravilu ne zalaze u močvaru i da ne znaju što je snimio. Sam snimatelj kaže da i dalje nije siguran o čemu se radi, ali kako se radi o močvari prepunoj golemih aligatora, iskreno sumnja da je netko bio toliko lud da se obuče u krzno i roni s njima ...

Pogledajte sami i pokušajte zaključiti o čemu se tu radi:

29.01.2015. 11:22:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh