« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
ZAUSTAVLJEN

Odbjegli pacijent uhićen u Dardi u Baranji

Građani su policiji javili da se u autobusu na liniji Beli Manastir-Osijek nalazi osoba koja nalikuje muškarcu koji je pobjegao iz bolnice Vrapče

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (bolnica-vrapce.hr)
Više o

pacijent

,

psihijatrijska bolnica Vrapče

,

Darda

Opasnog pacijenta, koji je pobjegao iz zagrebačke psihijatrijske bolnice Vrapče i za kojim se tragalo šest dana, policija je uhitila danas oko 17 sati u autobusu u Dardi u Baranji, izvijestila je večeras osječko-baranjska Policijska uprava.

U priopćenju se navodi da je operativno-komunikacijski centar danas oko 16,50 sati zaprimio dojavu da se u autobusu na liniji Beli Manastir-Jagodnjak-Osijek nalazi osoba koja nalikuje muškarcu za kojim se traga. Autobus je zaustavljen u 16,55 sati u Dardi, a iz njega je izdvojen muškarac koji odgovara opisu bjegunca.

Kako uza se nije imao osobne isprave, u 17 sati je uhićen i preventivno uz uporabu sredstava prisile (pri tomu se uhićenik nije opirao) doveden je u belomanastirsku policijsku postaju kako bi se utvrdio njegov identitet, koji je ubrzo potvrđen.

Djelatnici PU-a zahvalili su građanima koji su svojim obavijestima i brzim pozivom na broj telefona 92 pomogli policiji u hvatanju bjegunca.

45-godišnjak je u listopadu 2008. u zagrebačkom naselju Prečko s više od 20 uboda nožem ubio 57-godišnjaka koji je šetao psa. Skupljao plastične boce, pri čemu se posvađao sa šetačem i poslije ga izbo po cijelom tijelu. (hina/metro-portal)


03.02.2010. 20:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh