« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
TEST

Odaberite vrata i saznajte što vas čeka u 2017.

Naša podsvijest puno bolje zna što će se dogoditi od svjesnog dijela mozga, pa evo jednog zgodnog testa koji će vam otkriti puno

Zanimljiv test
Zanimljiv test (Awakingpeople.com)
Više o

test

,

psihologija

,

podsvijest

,

vrata

Podsvijest nam stalno šalje poruke na razne načine, a jedan od njih je i naklonost koju osjećamo prema nekim ljudima ili stvarima. 

Stoga, evo jednog simpatičnog testa koji je objavila ekipa na Awakingpeople.com - pogledajte ova troja vrata i odlučite koja su vam od njih najprivlačnija ili najviše privlače vašu pažnju.

Tvrde da će se na taj način otkriti što vas čeka u novoj 2017. godini, pa pogledajte dobro, odlučite i pročitajte odgovor ispod slike:

Zanimljiv test

1. vrata 1 - novac - ako su vam ova vrata okupirala pažnju, nova će godina donijeti priliku za dugotrajnu financijsku sigurnost. Posebno obratite pažnju tijekom svibnja, jer će to biti vrijeme kad se mogu dogoditi najveće pozitivne promjene na poslu.

2. vrata - ljubav i odnosi s ljudima - druga vrata ukazuju na činjenicu da ćete godinu provesti u pročišćavanju odnosa koje imate s bliskim ljudima i ljubavnoj vezi, a očekuje vas napredak na oba polja. 

3. vrata - zdravlje - zdravlje je obično prva stvar koju si zaželimo u novoj godini, a u slučaju da ste odabrali ova vrata, upravo to će se i dogoditi.

Koja ste vrata odabrali?

23.12.2016. 09:01:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh