« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
JAKA BURA

Od Sv. Roka do Maslenice samo osobna vozila

Od 6,35 sati, dionica autoceste A 1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica otvorena je samo za osobna vozila, zbog bure, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub

Fotografija vijesti
Više o

bura

,

autocesta

,

Louisa May Alcott

Ostala vozila voze obilazno državnim cestama preko Gračaca i Zatona Obrovačkog (D 50, D 27 i D 54). Državna cesta D 54 Maslenica-Zaton Obrovački i dionica Jadranske magistrale D 8 od Bakra do Novog Vinodolskog otvorene su za sav promet.

Na Jadranskoj magistrali (D 8) od Novog Vinodolskog do Karlobaga, zabrana je prometovanja za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno i za dostavna vozila, te vozila s natkrivenim tovarnim prostorom (II. skupinu).

Autocesta A 6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Delnice i Kikovica, samo u smjeru Rijeke zatvorena je za: teretna vozila teža od 3,5 t, vozila s natkrivenim tovarnim prostorom, autobuse, motocikle i vozila s kamp-prikolicama.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u središnjoj Hrvatskoj i Slavoniji, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima. Smanjena je vidljivost na dionicama autoceste A 3 Bregana-Lipovac, od Novske do Nove Gradiške i od Slavonskog Broda do Velike Kopanice.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 t. U prekidu su katamaranske linije: Rijeka-Mali Lošinj i Rijeka-Rab-Novalja. Trajekti i katamarani na ostalim linijama plove prema redu plovdbe. (hina/metro-portal)

28.10.2010. 08:31:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh