« Knjiga
objavljeno prije 13 godina
ČAROBNJAK

Od listopada knjige o Harryu Potteru dostupne i u e-izdanju

Vijest je objavljena na novom sajtu Pottermore a dolazi samo tri tjedna prije premijere posljednjeg nastavka filma o slavnom čarobnjaku

Fotografija vijesti
Više o

Harry Potter

,

J. K. Rowling

Od listopada ove godine svih sedam knjiga o Harryu Potteru biti će dostupno i u elektronskom obliku, objavila je J.K. Rowling, njihova autorica.

Uspješna spisateljica čije su knjige prodane u više od 400 milijuna primjeraka, u četvrtak je u Londonu najavila otvaranje novog interaktivnog web-sitea pod nazivom "Pottermore", znatiželjnicima jasno davši na znanje da ne namjerava napisati i osmi nastavak priče o Potteru.

E-knjige bit će ekskluzivno od listopada dostupne na internetskim stranicama pod nazivom "Pottermore" (www.pottermore.com), na nekoliko svjetskih jezika. "Mislim da napredak ne možete zaustaviti. E-knjige su ovdje i neće nestati. Kasnije od mnogih drugih i ja sam 'skidala' e-knjige i to je izvrsna stvar kada ste na putovanju, osobito za djecu. Veselim se što će Harry biti dostupan i u ovom novom formatu, a istodobno smatram uistinu sjajnim da se Harry seli u novi medij", rekla je autorica prisutnima.

Lansiranje sajta dogodilo se tri tjedna prije premijere posljednjeg nastavka filma o Potteru, kojim će završiti i jedna od najuspješnijih filmskih franšiza na svijetu.

23.06.2011. 18:13:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh