« Zagreb
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
KIC

Od globalnog zatopljenja do elektronske karbonske valute

U bliskoj budućnosti predviđam brojne pokušaje da se nova karbonska valuta predstavi kao spasonosan odgovor na globalne izazove

Elektronska karbonska valuta?
Elektronska karbonska valuta? (Shutterstock)
Više o

KIC

,

tribina

,

Krešimir Mišak

,

preko ruba znanosti

Krešimir Mišak poziva na novu tribinu iz ciklusa Preko ruba znanosti: Od globalnog zatopljenja do elektronske karbonske valute u KIC-u u četvrtak, 7. svibnja u 19 sati. 

Planetarna diktatura koju se želi izgraditi trebala bi biti zasnovana na kontroli emisije ugljičnog dioksida tj. na laži da čovjek proizvodi CO2 koji uzrokuje klimatske promjene.

U bliskoj budućnosti predviđam brojne pokušaje da se nova karbonska valuta predstavi kao spasonosan odgovor na globalne izazove, kao što su: smanjenje siromaštva, kontrola populacije, kontrola nad okolišem, globalno zatopljenje i raspodjela energije i ekonomskog bogatstva.

Nasilno implementiranje ideje o globalnom zatopljenju (koja u sebi sadrži ideju da je svatko od nas neprijatelj Planeta i da je trošenje energije neka vrst zločina) odličan je temelj za uvođenje globalne elektroničke valute.

Rekao bih da je namjera uvesti potpuno novu vrst valute, koja će biti globalna i koja će zamijeniti sve papirnate valute i potpuno promijeniti tj. centralizirati ekonomski sustav.
Već ima ime: "karbonska valuta". Karbonska ili ugljična valuta trebala bi biti temelj novom ekonomskom sustavu koji se neće zasnivati na cijeni već na energiji - njenoj proizvodnji i potrošnji.

06.05.2015. 12:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh