« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
NAJAVE

October Light 1. travnja u klubu Sax!

Dana 1. travnja s početkom u 21 sat  rock ska bend iz Međimurja razdrmat će Zagreb koncertom u klubu Sax!, a kao predrupa će nastupiti Jam Ritual, grupa iz prijateljskog im Varaždina

October Light u SAX-u
October Light u SAX-u (SAX!)
Više o

klub SAX

,

October Light

October Light svojim glazbenim izričajem daje originalan pogled na stvarnost, a u pjesmama progovara o vlastitim iskustvima u odnosu s ljudima, kao i u odnosu s Bogom. Bend su osnovali braća Petar, Filip, Stjepan i Benjamin Horvat, te bratić Marko Horvat, a u međuvremenu su se pridružili braća Abel i Jošua Kovačević. Od osnutka 2005. godine odsvirali su više od 250 koncerata, uglavnom izvan granica Hrvatske, a najviše u Njemačkoj, Švicarskoj, Nizozemskoj, Austriji, Francuskoj, Švedskoj, Slovačkoj i Češkoj.

Iza sebe imaju već 3 studijska uratka - EP iz 2006. „Songs We Wrote So Far", album „Everything Will Be Made Right" iz 2010. na kojem kao vokal gostuje velikan američke ska scene Matt Morginsky a.k.a. Mojo, te album "Free!" iz 2011., objavljen u nakladi diskografske kuće Aquarius Records.

Da u srijedu, 1. travnja u Saxu ne bi sve stalo samo na melodiji i ritmu, koncert će popratiti i izložba fotografija pod nazivom "October Light na turneji", gdje će se moći razgledati kako inače izgledaju koncerti ovog benda, koji često nastupaju kao prateći glazbenici Gibonniju i koji većinu vremena sviraju izvan granica Lijepe naše.

Koncert je prilka da vas bend upozna s novim, autorskim pjesmama, a najnovija od njih je „Kad bi barem" koja će uskoro dobiti i svoje video izdanje.

31.03.2015. 12:51:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh