« Zagreb
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
KVRAGU!

Očekuje nas invazija komaraca u svibnju i lipnju

Problema ne bi bilo da Zagreb ima gradonačelnika koji radi, no, nažalost, tu je Bandić koji "dela", a znamo da to uvijek završava pogubno za džepove građana

Od zaprašivanja ni traga ni glasa
Od zaprašivanja ni traga ni glasa (Arhiva)
Više o

Zagreb

,

komarci

,

zaprašivanje

Zbog ekstremnih kiša tijekom zime na području Zagreba stvorene su velike poplavne površine koje su uz temperaturu omogućile razvoj leglapovećanog broja komaraca, koja će se nastaviti razvijati tijekom svibnja i lipnja, navodi Zavod za javno zdravstvo.

Kako je Zoran Vakula neki dan napisao da će druga polovica svibnja biti kišovitija od prosjeka, to bi komarci, da prate HRT-ov sajt, primili s oduševljenjem.

"Podizanjem životnog standarda čovjek je sve osjetljiviji na vanjske utjecaje. To je samo znak da se udaljuje od prirode", komentira Enrih Merdić, profesor s osječkog Sveučilišta J.J. Strossmayer.

Sve u svemu, količina komaraca koji sleću na nas kad smo na otvorenom sve je veća, a ne vidi se kraj ove pošasti jer gradonačelnik ima pametnija posla, a i vjerojatno je potrošio novce za zaprašivanje na buljuk ćelavaca koji ga prati gradom ...

07.05.2013. 19:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh