« Kultura
objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci
CEKATE

Obiteljski festival u parku & akcija "Tratinska se budi!"

Uz Obiteljski festival, paralelno će se odvijati i akcija TRATINSKA SE BUDI!, također u subotu, 26. rujna 2020. s početkom u 10 sati uz cijelu Tratinsku ulicu

Tratinska se budi! & Obiteljski festival u parku
Tratinska se budi! & Obiteljski festival u parku (Arhiva)
Više o

Cekate

,

Tratinska se budi

Centar za kulturu Trešnjevka već osmu godinu organizira OBITELJSKI FESTIVAL U PARKU koji će se održati u Parku Stara Trešnjevka u subotu, 26. rujna 2020. s početkom u 11 sati. 

Ovom manifestacijom simbolično ispraćamo ljeto i pozdravljamo jesen. Pozivamo obitelji te sve stanovnike Trešnjevke i šire da nam se pridruže na ovom cjelodnevnom slavlju. Očekuje vas bogat program na kojem će svatko sigurno pronaći nešto za sebe. 

Ova manifestacija donosi predstavu za djecu, sajam školskih knjiga, nastupe puhačkog i tamburaškog orkestra te dječjeg zbora, kreativne i dramske radionice, ples na svili i još mnogo toga. Program je podijeljen u dva dijela (11 do 13 sati i od 17 do 21 sat), a dio programa je natjecateljskog karaktera. 

Naime, djeca će moći pristupiti glazbenom i modnom izazovu, a male natjecatelje očekuju nagrade. Program će se zatvoriti u dvorani koncertom Tamburaškog orkestra „Gaj" za kojeg se potrebno predbilježiti na e-mail marketing@cekate.hr zbog ograničenog kapaciteta gledališta. Za natjecateljski dio programa se možete prijaviti OVDJE ili na mjestu događanja.

Uz Obiteljski festival, paralelno će se odvijati i akcija TRATINSKA SE BUDI!, također u subotu, 26. rujna 2020. s početkom u 10 sati uz cijelu Tratinsku ulicu. Na samome početku jeseni, Centar za kulturu Trešnjevka i "Mapiranje Trešnjevke", kao jedan od Cekate-ovih projekata, organizira niz aktivnosti vezanih uz Tratinsku ulicu sa ciljem oživljavanja te danas vrlo zapuštene ulice i poticanja građana na pogled u prošlost i sadašnjost te ulice, ali i na razmišljanje o njenoj budućnosti. 

Aktivnosti te rujanske subote odvijati će se pod naslovom "Jane's Walk u Zagrebu: Tratinska se budi!" obzirom da su dio akcije kojom "Mapiranje Trešnjevke" sudjeluje u globalnom projektu "Jane's Walk" koji se već godinama odvija u mnogim zemljama svijeta. 

Program će se sastojati od vođenih šetnji za građanstvo, radionica, igara i svih drugih mogućih aktivnosti u kojima će sudjelovati prije svega svi oni koji u Tratinskoj ulici žive, rade i/ili sudjeluju u njenom životu na neki drugi način. Posjetitelje očekuje bogat program koji počinje u ranu zoru, a završava u 20 sati uz stand-up nastup u dvorištu Tratinske ulice.

Ulaz na sva događanja je besplatan!

17.09.2020. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh