« Zagreb
objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci
DOĐITE

Obilježavanje Međunarodnog dana društvenih igara 2019.

Posjetitelji će moći sudjelovati i u tomboli u kojoj će moći osvojiti vrijedne nagrada hrvatskog proizvođača dodataka za društvene igre

Međunarodni dan društvenih igara
Međunarodni dan društvenih igara (Arhiva)
Više o

Dan društvenih igara

,

Međunarodni dan društvenih igara

Povodom međunarodnog dana društvenih igara (International Tabletop Day) koji se ove godine obilježava se 1. lipnja udruga „Igranje" organizira cjelodnevno igranje modernih društvenih igara. U prostoru svoje udruge, Meeple's Corneru (Ulica kraljice Jelene 8, Zagreb), u vremenu od 10:00 do 23:00 sata posjetitelj će se moći upoznati s nekima od preko 350 naslova modernih društvenih igara iz kolekcije udruge.

Volonteri udruge posjetitelje će upoznati s različitim igrama od obiteljskih i party igara zanimljivima za sve uzraste i početnike pa do strateških modernih društvenih igara za one iskusnije igrače. Posebnu prezentaciju imat će igre s minijaturama.

Posjetitelji će moći sudjelovati i u tomboli u kojoj će moći osvojiti vrijedne nagrada hrvatskog proizvođača dodataka za društvene igre - In My Box, te društvene igre specijaliziranih trgovina društvenim igrama Carta Magica i Igraj.si.

Tijekom dana bit će organiziran tematski kviz.

Stoga, povedite svoje prijatelje, obitelj ili jednostavno dođite sami i pronađite nove suigrače i društvo!

Ulaz je slobodan!

28.05.2019. 15:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh