Metro-portal.hr

objavljeno 28.05.2019. 15:31:00
DOĐITE

Obilježavanje Međunarodnog dana društvenih igara 2019.

Posjetitelji će moći sudjelovati i u tomboli u kojoj će moći osvojiti vrijedne nagrada hrvatskog proizvođača dodataka za društvene igre

Međunarodni dan društvenih igara
Međunarodni dan društvenih igara (Arhiva)

Povodom međunarodnog dana društvenih igara (International Tabletop Day) koji se ove godine obilježava se 1. lipnja udruga „Igranje" organizira cjelodnevno igranje modernih društvenih igara. U prostoru svoje udruge, Meeple's Corneru (Ulica kraljice Jelene 8, Zagreb), u vremenu od 10:00 do 23:00 sata posjetitelj će se moći upoznati s nekima od preko 350 naslova modernih društvenih igara iz kolekcije udruge.

Volonteri udruge posjetitelje će upoznati s različitim igrama od obiteljskih i party igara zanimljivima za sve uzraste i početnike pa do strateških modernih društvenih igara za one iskusnije igrače. Posebnu prezentaciju imat će igre s minijaturama.

Posjetitelji će moći sudjelovati i u tomboli u kojoj će moći osvojiti vrijedne nagrada hrvatskog proizvođača dodataka za društvene igre - In My Box, te društvene igre specijaliziranih trgovina društvenim igrama Carta Magica i Igraj.si.

Tijekom dana bit će organiziran tematski kviz.

Stoga, povedite svoje prijatelje, obitelj ili jednostavno dođite sami i pronađite nove suigrače i društvo!

Ulaz je slobodan!

28.05.2019. 15:31:00
http://metro-portal.hr/obiljezavanje-medjunarodnog-dana-drustvenih-igara-2019/118725/