« Iza ogledala
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
WOW!

Obdarena izvanzemaljka na Marsu?

Od svih sumanutih fotki koje je Curiosity poslao na Zemlju, ova definitivno spada u Top 3 - jer ako ovo nije Photoshop zaigranog NASA-inog tehničara, imamo ozbiljan problem

Sisata izvanzemaljka? Zanimljivo :)
Sisata izvanzemaljka? Zanimljivo :) (Screenshot YouTube)
Više o

Mars

,

izvanzemaljci

,

teorije zavjere

,

Curiosity

Curiosity je do sada poslao stotine fotografija sumnjivog sadržaja na Zemlju na kojima se lako mogu uočiti prilično čudne stvari koje ne bismo očekivali na površini Crvenog planeta, no ova je u najužoj konkurenciji za fotku stoljeća, ako nas pitate.

Naime, uz samo malo truda možete uočiti čudan lik koji stoji na stijeni, a uz malo uvećanja dobivate prilično jasnu sliku humanoidnog stvorenja/oblika za koji se lako može zaključiti da je ženskog spola po prilično velikim grudima.

Teorije zavjere dobile su tako još jedan snažan argument za svoje tvrdnje da na Marsu ima izvanzemaljaca, jer kad bio ovo bio samo kip, bilo bi vjerojatnije da je oštećen snažnim vjetrovima i olujama.

No, ovo puno više izgleda kao živa izvanzemaljka koja promatra površinu planeta oko sebe, uz još nekoliko čudnih objekata oko nje koji su detaljno analizirani u donjem videu:

07.08.2015. 11:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh