« Zagreb
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci
dubravko novak:

Obavljeno 30-ak obavijesnih razgovora

Policija je ispitivala i susjede
Policija je ispitivala i susjede (Marko Mišćević / CROPIX )
Više o

Zvonimir Hodak

,

Ivana Hodak

,

ubojstvo Ivane Hodak

,

Ivor Vucelić

,

Ljubo Pavasović Visković

Načelnik ureda Ravnateljstva policije Dubravko Novak izjavio je večeras za više televizijskih postaja kako je policija formirala poseban tim za krvne delikte sastavljen od najboljih stručnjaka kako bi se pronašlo ubojicu Ivane Hodak te da je obavljeno 30-ak obavijesnih razgovora.

Policija provodi opsežne aktivnosti i intenzivno radi kako bi pronašla ubojicu, a na obavijesni razgovor pozvano je 30-ak osoba iz kruga rodbine, poznanika i prijatelja ubijene, koje nisu osumnjičene, rekao je Novak.

RTL televizija navodi kako su na razgovor pozvani i odvjetnik Ljubo Pavasović Visković koji je bio u vezi s Ivanom, te njezin bivši dečko Ivor Vucelić.

Novak nije želio spekulirati radi li se o mafijaškom ubojstvu. "Sve što bih vam sada rekao bila bi čista spekulacija. Dok ne dođemo do tvrdih činjenica, do nečega što sa sigurnošću možemo reći, sve bi bila spekulacija, tako da ne bih ulazio u takve stvari", rekao je Novak.

Načelnik ureda Ravnateljstva policije vjeruje da će policija što prije doći do "okrutnog i hladnokrvnog ubojice" jer, kako je rekao, takva ubojstva "izazivaju opravdan revolt građana".

Novak je rekao kako su blokade koje su postavljene na više mjesta u gradu uobičajena metoda u takvim slučajevima, te je dodao kako su i na njima došli "do korisnih informacija koje će koristiti u daljnjem operativnom radu".

Ivana Hodak, kćei zagrebačkog odvjetnika Zvonimira Hodaka koji, među ostalim, brani umirovljenog generala Vladimira Zagorca i bivše političarke Ljerke Mintas Hodak, ubijena je jutros u zgradi u Ulici Pavla Hatza u središtu Zagreba. (metro-portal/hina)

06.10.2008. 19:55:47
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh