« Zagreb
objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci
STRAVA U ZAGREBU

Bandić o današnjim ubojstvima

Potresena prijateljica Ivane Hodak, Jelena Perčin ispred kuće u Hatzovoj 2
Potresena prijateljica Ivane Hodak, Jelena Perčin ispred kuće u Hatzovoj 2
Više o

Zvonimir Hodak

,

ubojstvo Ivane Hodak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je u povodu ubojstva Ivane Hodak, kćeri odvjetnika Zvonimira Hodaka i bivše političarke Ljerke Mintas Hodak, da je sigurnost Zagrepčana poljuljana te da živi za dan kada će se na zagrebačke ulice vratiti osjećaj pune sigurnosti.

Bandić je rekao da je u roku od dva sata dobio informacije o dva ubojstva te dodao da nije lagano biti u gradu gdje se svaka tri tjedna ili mjesec dana dogodi ubojstvo u haustoru ili na ulici.

"Morat ćemo podići na višu razinu odgovornost, profesionalnost i ozbiljnost svih skupa - obitelji, institucija, gradske uprave, policije i sudstva", izjavio je gradonačelnik prilikom posjeta Općoj bolnici Sveti duh.

"Čim dođem u ured nazvat ću načelnika policijske uprave i vidjeti što se dogodilo, a sada mogu samo reći da mi je žao i da institucije što prije preuzmu svoj dio posla", rekao je Bandić.

U Zagrebu je jutros oko 7 sati na Srebrnjaku 25-godišnjak ubio 17-godišnju djevojku i potom pokušao sebe ubiti hicem u glavu, a samo četiri sata kasnije u središtu grada, niti stotinjak metara od sjedišta zagrebačke policije, ubijena je 26-godišnja Ivana Hodak. U potrazi za ubojicom policija je blokirala grad.

06.10.2008. 13:55:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh