« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
BELI MANASTIR

Obavljen očevid o ubojstvu novinarke Mirele Sršić-Kovač

Činjenice tragičnoga ubojstva novinarke Mirele Sršić-Kovač u Belom Manastiru još se utvrđuju

Beli Manastir
Beli Manastir (Dorian Horvat/ Cropix)
Više o

ubojstvo

,

Beli Manastir

,

gospodarska reforma

Osječko-baranjska Policijska uprava izvijestila je kako se još utvrđuju činjenice tragičnoga događaja u kojemu je usmrćena novinarka osječkoga dopisništva HTV-a Mirela Sršić-Kovač.

U priopćenju za javnost, ne navodeći ime žrtve, napominje se kako je danas u dopodnevnim satima 53-godišnjak iz Belog Manastira dojavio je da je u stanu njegova brata, u Ulici kardinala Alojzija Stepinca u Belom Manastiru, zatekao usmrćenu 40-godišnju bratovu suprugu. Neposredno nakon dojave, oko 9,25 sati, kod lovačkog doma u Belom Manastiru zatečen je teško ozlijeđeni 51-godišnjak, za koga je utvrđeno da je suprug usmrćene žene te mu je pomoć pružena u osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC).

>>Ubijena novinarka HTV-a Mirela Sršić-Kovač

Očevid na mjestu događaja obavio je istražni sudac osječkog Županijskog suda, uz pomoć službenika te PU. Policijski službenici nastavljaju provoditi potrebne mjere s ciljem utvrđivanja stvarnog činjeničnog stanja, dodaje se u priopćenju PU.

Istražni sudac osječkog Županijskog suda Ante Kvesić kazao je Hini kako je provedenim očevidom, u stanu zatečeno tijelo novinarke Mirele Sršić-Kovač. Kvesić je dodao kako bez izvješća patologa, ne može točno utvrditi kada je došlo do tragičnoga događaja.

Njezina 51-godišnjeg supruga s reznim ranama na rukama, u polju pokraj lovačkog doma u Belom Manastiru primjetio je prolaznik i o tome obavijestio policiju te je potom prevezen u osječki KBC.(hina/metro-portal)

25.09.2010. 17:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh