« Fun
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Obama napisao djevojčici ispričnicu za školu

Ima vrlo valjan razlog, susret s predsjednikom.

(Getty Images)
Više o

Barack Obama

,

Kennedy Corpus

,

Obamina ispričnica

Desetogodišnja djevojčica iz Green Baya svojoj je učiteljici odnijela vlastoručnu ispričnicu američkog predsjednika. Kennedy Corpus izostala je posljednji dan s nastave kako bi bila sa svojim ocem na susretu predsjednika i građana lokalne četvrti.

Otac je u jednom trenutku predsjedniku ukazao na probleme koje ima zajednica istaknuvši kako i najmanji o njima brinu, poput njegove malene djevojčice koja će zbog toga možda imati i probleme izostankom iz škole.

"Želite li da napišem ispričnicu?", upitao je Obama. Gomila ljudi oko njih se nasmijala, no predsjednik je bio ozbiljan. Na komad papira napisao je: "Kennedyjinoj učiteljici: Molim Vas ispričajte Kennedy zbog izostanka. Ona je sa mnom. Barack Obama". Obama je potom, na iznenađenje djevojčice, sišao s pozornice kako bi joj osobno uručio poruku.

Kennedy je kasnije novinarima ponosno pokazivala svoju ispričnicu iako, kako kaže, ni u snu nije sanjala ovakav razvoj situacije. "To je nešto najljepše što mi se moglo dogoditi", dodala je.

Svojoj učiteljici u Southwest High School u Green Bayu Kennedy će sada odnijeti jedinstvenu ispričnicu, no samo kopiju. Iako se radi o vlastoručnom djelu trenutno najpopularnijeg čovjeka u SAD-u, koja će se naći uokvirena na zidu zajedno s ulaznicom za susret koji joj je donio izostanak. O predsjedniku je Kennedy kratko kazala - 'on je doista drag'.

12.06.2009. 10:16:04
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh