« Fun
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
VELIKA VIJEST

Obama junački umlatio muhu

POGLEDAJTE VIDEO - Što sve Baracka neće dovesti na naslovnice... i skrenuti pažnju s nekih drugih vijesti

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Barack Obama

,

Bijela kuća

,

muhoubojica

Američki predsjednik jučer je tijekom intervjua za TV postaju CNBC usred razgovora s dopisnikom iz Bijele kuće - ubio muhu. Associated Press, kao na kraju krajeva i brojne druge medijske kuće i agencije, od svega su napravili senzaciju pa se tako među uvodnim rečenicama članaka o 'muhoubojici' može naći 'humoristična' konstrukcija tipa "u Bijeloj kući očito postoji novi član specijalnih postrojba, a ime mu je Barack Obama".

Stvarno ništa ne bi rekli da je stvar obavio zatvorenih očiju ili u Bruce Lee stilu s kineskim štapićima, ali ovako, rukom po vlastitoj ruci, što bi ono rekli "no big deal". Ali ipak je postalo. Možda više zbog Obamine izjave odmah nakon 'junačkog čina' kada je rekao "that was pretty impressive wasn't it?" i "yes I've got the sucker", nakon čega su se svi prisutni, a što drugo nego složili, ne zaboravimo ipak se radi o predsjedniku.

Kada je muholov završen krenulo se u divljenje trofeju pa predsjednik prstom uperio na mrtvu muhu na podu i pitao kamermana hoćete li ju snimiti. On je nagnuo kameru, snimio je, a materijal je jutros postao jedan od najgledanijih u Americi jer hej, pa predsjednik je ubio muhu! Hell yeah!

A ako bacite oko na citat koji je CNBC izdvojio u intervjuu (a vidi se u uvodu filmića pod Braking News), vidjet ćete i koja je bila tema razgovora pa sami procijenite je li priča o problemima najvećeg svjetskog gospodarstva i desecima tisuća nezaposlenih važnija od mrtve muhe na podu Bijele kuće.

17.06.2009. 15:11:13
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh