« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
CES

NVIDIA predstavila GeForce GTX VR Ready

Program je namijenjen krajnjim korisnicima i omogućava kupcima da lako prepoznaju računala sposobna pružiti VR iskustvo uz pomoć GeForce GTX VR Ready značke

Potražite ovu naljepnicu na računalima
Potražite ovu naljepnicu na računalima (NVIDIA)
Više o

GeForce GTX 970

,

GeForce GTX VR Ready

Danas je na CES-u NVIDIA predstavila GeForce GTX VR Ready program. U pitanju je program namijenjen krajnjim korisnicima koji omogućava kupcima da lako prepoznaju računala sposobna pružiti VR iskustvo uz pomoć GeForce GTX VR Ready naljepnice.

Kako je tvrtka  NVIDIA u samom središtu VR ekosustava i prirodno povezana s proizvođačima HMD uređaja, developerima, PC proizvođačima, maloprodajama i krajnjim korisnicima, samim tim je i logičan izbor mnogih korisnika. 

Tvrtka surađuje s vodećim svjetskim proizvođačima računala i maloprodajama, a neki od partnera su tvrtke kao što su Acer, Alienware, Asus, Hewlett Packard i mnogi drugi.

S druge strane, partneri u proizvodnji kartica su tvrtke EVGA, MSI i Zotac. Za kompletnu listu partnera provjerite sljedeći link: http://www.geforce.com/vr-ready.

U bliskoj suradnji s developerima i HMD proizvođačima NVIDIA je definirala minimalnu specifikaciju za VR koja uključuje GeForce GTX 970 ili jači GPU za desktop sustave ili GTX 980 GPU za notebook sustave, uz što vam treba još i:

VR headset
PC sa USB 3.0 podrškom,
CPU: Intel Core i5- 4590 ili jači model
8GB+ RAM memorije
2x USB 3.0 portova i HDMI 1.3
Windows 7 SP1 ili noviji

Računala s gore navedenim minimalnim karakteristikama imat će na sebi novu naljepnicu NDIVIA-e koja će se pojaviti i na karticama od GeForce GTX 970 modela naviše.

05.01.2016. 15:06:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh