« Film
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Novo u zagrebačkim kinima - od 17. lipnja 2010.

Ljubitelji komedija, ovo je vaš tjedan - svratite u kina i saznajte što ima u ponudi

Fotografija vijesti
Više o

Cinestar

,

novo kina

,

Dontaye Draper

,

Leopold Hager

,

višestranačje

Ovaj tjedna zagrebačka vam kina donose samo komedije i to u kojima glume holivudske superzvijezde. Dovoljan razlog da svratite na malu dozu humora.

Tko je meta?

Novovjenčani par saznaje da su im prvi susjedi profesionalne ubojice, unajmljene da ubiju svježe vjenčani par. Jesu li oni taj par?

Iako u filmu "Ubojice" glumi vrlo uspješan dvojac kad su romantika i komedija u pitanju (Ashton Kutcher i Katherine Heigel) većina kritičara nije zadovoljna filmom. Štoviše, najviše se hvale sami glumci, točnije njihov estetski aspekt.

Ova akcijska komedija ocjenjena je kao priča bez napetosti, još manje smijeha, ali najbolje je da se sami uvjerite u istinitost tih tvrdnji.

Film "Ubojice" se prikazuje od četvrtka, 17. lipnja u Cinestaru.

Ljubav iza rešetaka

"I Love You Phillip Morris" komična je priča o stvarnom životu prevaranta i višestrukog bjegunca iz zatvora Stevena Jaya Russella kojeg glumi holivudska superzvijezda Jim Carrey. Za vrijeme odsluživanja zatvorske kazne, Russell se zaljubi u svog kolegu iz ćelije Phillipa Morrisa (Ewan McGregor). Nakon što Morrisa puste iz zatvora, Russell će četiri puta pokušati pobjeći kako bi ponovno vidio svoju ljubav...

Jim Carrey kao gay - treba li tu što dodati? "Volim te, Philip Morris" je mješavina drame i komedije koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Zanimljiva kombinacija glumaca - Carreyju se, dakle, pridružio Ewan McGregor - dobar je predznak da se radi o zanimljivom i nadasve zabavnom filmu. Posjetite Cinestar od 17. lipnja i saznajte što se na kraju dogodilo.

Životinje protiv ljudi - mora biti zabavno

"Furry Vengeance" iliti "Šumska družina" je urnebesna komedija za cijelu obitelj u kojoj Brendan Fraser glumi agenta za nekretnine čiji bi novi projekt mogao ugroziti živote životinja u lokalnoj šumi. Ustrajni u odluci da obrane svoj vlastiti teritorij, životinje će se ujediniti i od običnog gradilišta stvoriti borilište epskih proporcija, a urnebesno smiješne situacije redat će se iz minute u minutu. Predvođeni vrlo lukavim rakunom, životinje će na sve moguće načine pokušati nadmudriti ljude u ovom pravom malom ratu za prirodu... Cinestar film počinje prikazivati od 17. lipnja.

O tome koje filmove još možete pogledati u zagrebačkim kinima više saznajte ovdje.

16.06.2010. 23:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh