« Film
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Novo u zagrebačkim kinima - 06. svibnja 2010.

POGLEDAJTE TRAILERE: Što bi bilo kad bi netko ljude smatrao izvanzemaljcima? Kako pronaći pravog partnera? kako izaći iz mafije? Trk u kina i saznajte

Fotografija vijesti
Više o

Cinestar

,

Movieplex

,

novo u kinima

,

Sophie Merceau

,

Mary Elisabeth Mastrantonio

,

rođeni 17. studenoga

Ovoga tjedna u kina dolaze tri noviteta koja nisu oduševila visoke standarde svjetskih filmskih kritičara, ali na kraju krajeva, najvažnije je što šira populacija gledatelja misli o njima.

"Planet 51" je animirana zabavna filmska avantura u kojoj pratimo Američkog atronauta Kapetana Charlesa »Chucka« Bakera koji se spušta na Planet 51. On je uvjeren kako je prvi čovjek koji je kročio na Planet 51. Na njegovo veliko iznenađenje otkrije da nije sam i da je planet naseljen sa malim simpatičnim zelenim bićima koji žive mirnim životom i čije kuće i vrtovi izgledaju kao Američke kućice iz ranih 50 godina. Njihov jedini strah je invazija izvanzemaljaca baš kao što je Chuck.
Uz pomoć svog robota Rovera i novog prijatelja Lema, Chuck mora naći izlaz in ove neobične i zbunjujuće situacije u kojoj se našao. U slučaju neuspjeha će ostati na Planetu 51 kao stalna postavka u muzeju Izvanzemaljskih osvajača.

Film nije zaradio posebno pozitivne kritike obzirom da mu se najviše zamjera neiskorištenost potencijala za stvaranje nečega sasvim originalnog. No mlađim gledateljima koji od četvrtka, 6. svibnja budu išli u Cinestar to zasigurno neće zasmetati.

Kretanje unazad

Nakon godina provedenih na neuspješnim spojevima, Zoe (Jennifer Lopez) odlučuje da više neće čekati onog pravog. Odlučna da postane majka, dogovara sastanak u klinici za umjetnu oplodnju, a onda, netom nakon provedenog postupka - upoznaje Stana (Alex OLoughlin). Pokušaji održavanja nove veze i skrivanja prvih znakova trudnoće rezultiraju urnebesnim situacijama te Zoe napokon odluči sve priznati Stanu koji bez razmišljanja prihvaća ovu novu situaciju. Pravi problemi nastaju kada oboje shvate da se zapravo uopće ne poznaju izvan hormonalnog kaosa i priprema za porod, i krenu se predomišljati... Svako se može zaljubiti, oženiti i imati dijete, no učiniti to obrnutim redoslijedom je siguran dokaz da ste stvoreni jedno za drugo.

Romantične komedije u poslejdnje vrijeme dobivaju zaista nezavidne kritike. Takav je slučaj i s "Planom B". Jedina svijetla točka je Jennifer Lopez i njena izvedba. Film se prikazuje od četvrtka, 6. svibnja u Cinestaru i Movieplexu.

Bijeg iz mafije

Nakon dugačke i brutalne, ali vrlo uspješne karijere u mafiji grada Marseillea, Charly Mattei (Jean Reno) okrenuo se poštenom životu. Posljednje tri godine, Charly živi povučenim, mirnim obiteljskim životom sa svojom ženom i dvoje djece. Međutim, jednog hladnog zimskog jutra iz zasjede ga dočeka nekoliko zločinaca i pokušaju ga ubiti. Charly je ostavljen na doku, sa 22 metka u svom tijelu. Na neki nevjerojatan način, on ipak preživi... i započne svoju osvetničku i krvavu potragu za Tonyjem Zacchijom, jedinim čovjekom koji bi ga se usudio ubiti. Zacchia je učinio jednu jedinu pogrešku: propustio je ubiti Charyja...
Na tragu spektakularnih holivudskih akcijskih filmova, „22 Bullets" ostavit će svoje gledatelje bez daha!

Bez velike pompe kritičari su film preporučili isključivo fanovima Jean Renoa. Ali ljubitelji akcije neće ostati zakinuti ako dođu u Cinestar u kojem se film prikazuje od 6. svibnja.

05.05.2010. 19:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh