« Film
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
EKRANIZACIJE

Novi superheroji iz stripova stižu u kina

Batman, Superman, Spiderman, Catwoman i Iron Man već su se iskazali na velikom platnu, a uskoro će nas razveseliti novi superheroji

Green Lantern i Wonder Woman
Green Lantern i Wonder Woman (Wikipedia)
Više o

captain america

,

stripovi

,

Gina Rinehart

,

prva večer

,

ometanje signala

,

dijamantni planet

,

planet dijamant

Kino dvorane uskoro bi trebali početi puniti neki novi superheroji - Wonder Woman, Thor i Captain America okušat će se na velikom platnu i box officeu gdje će prema broju prodanih ulaznica konkurirati Supermanu, Batmanu i drugim junacima iz stripova.

Green Lantern
Zelene Svjetiljke zapravo su brojni junaci koji zahvaljujući magičnom prstenu imaju posebne moći, a najpoznatiji pojedinac u zelenom odijelu je Hal Jordan koji će biti i glavni junak prve ekranizacije stripa. U američkim kinima bi se trebao pojaviti 11. lipnja 2011. Hala Jordana glumi Ryan Raynolds.

Thor
Film Thor, u kojem glume Chris Hemsworth,Tom Hiddleston, Natalie Portman, Jamie Alexander i Anthony Hopkins u kina stiže u svibnju 2011. Marvel u budućnosti namjerava snimiti veliki zajednički film o Avengersima (Iron Man, Captain America, Thor, Hulk,..), ali se prvo odlučio snimiti pojedinačne filmove o svakome od njih.

Captain America
Američkog superheroja utjelovit će Chris Evans, a režija je povjerena iskusnom Joeu Johnstonu (The Wolfman). Scenarij za film Prvi osvetnik: Kapetan Amerika napisali su Christopher Markus i Stephen McFeely. Film izlazi iduće godine, a Evans je potpisao ugovor za najmanje tri filma.

Dr. Strange
Čarobnjaka iz svijeta Mavelovih stripova u kina će nam donijeti Disney. Ekranizacija se najavljuje još od 1986. godine, a prema najnovijim informacijama bi svjetlo dana trebao ugledati 2012. godine. Nije poznato tko će utjeloviti bivšeg neurokirurga.

Wonder Woman
Već se godinama priča o novoj superjunakinji, a za glavnu ulogu konkurirale su zvijezde poput Angeline Jolie i Sandre Bullock. Warner Bros je nedavno pokazao interes da strip prebaci u kino, a producentica Lauren Shuler Donner (X-Men) potvrdila je da je uključena u projekt. Premijera se očekuje 2013. 

10.09.2010. 12:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh