« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
DUBIOZA KOLEKTIV

Novi singl „Volio BiH“ uvertira u zagrebački koncert

Pjesma "Volio BiH" zbir je nasumično poredanih maštarija koje svakodnevno prolaze kroz glavu prosječnog Bosanca i Hercegovca

Dubioza sprema poslasticu
Dubioza sprema poslasticu (Arhiva)
Više o

Dubioza kolektiv

,

koncert

,

novi singl

Ususret velikom koncertu Dubioze Kolektiv u Domu sportova 26. listopada, dečki su pripremili novi singl „Volio BiH" koji se nalazi na njihovom aktualnom lbumu „Apsurdistan".

Pjesmu koja poput prethodnih „Kažu"„Prvi maj" i „Krivo je more 2 „ na njima svojstven način progovara o stanju u društvu, možete poslušati odmah:

 " Pjesma "Volio BiH" zbir je nasumično poredanih maštarija koje svakodnevno prolaze kroz glavu prosječnog Bosanca i Hercegovca. Kažu da sve naše pjesme opisuju realne situacije iz naše zemlje i okruženja. E, pa ova je bazirana na čistoj fikciji. " - kažu iz benda.

Koncertima u Zagrebu 26. listopada i Rijeci 15. studenog, Dubioza započinje seriju svojih najvećih samostalnih koncerata u Hrvatskoj u sklopu „Tuborg Open Fair predstavlja".

Na njima će predstaviti svoj aktualni album „Apsurdistan" koji pola godine nakon izlaska još uvijek prikuplja odlične kritike, te se, unatoč besplatnom downloadu na dubioza.org, nalazi u vrhu najprodavanijih stranih albuma u Hrvatskoj.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 65 kuna ili 80 na dan koncerta, ako ih ostane s obzirom na veliki interes. Zanimljiv je podatak da će Dubioza upriličiti najbrojniju fotografiju u žuto-crnim kombinacijama. Ono što se očekuje od publike jest da dođu u žuto-crnim kombinacijama ili jednoj od boja, a službeni fotograf će napraviti svoje. Fotografija će se postaviti na Facebook grupi, a najbržih 50 koji se tagiraju na slici, petero će osvojit ulaznice za riječki koncert 15. studenog i priliku da se upoznaju s dečkima iz benda.

Službena prodajna mjesta su:

·Dirty Old Shop, Tratinska 22

·Rockmark, Berislavićeva 13 

·Dallas Music Zagreb Tkalčićeva 7

·Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7

•Prodajna mjesta Eventima i www.eventim.hr

Dubiozina video pozivnica za koncert:


Dubiozu Kolektiv možete pratiti na dubioza.org ili na njihovoj Facebooku.

07.10.2013. 17:34:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh