« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
DINAMO

Novi show Maminja na presici

"Mourinho je moj idol i uzor mojem treneru Jurčiću, stoga može sjediti gdje god želi na stadionu", rekao je među ostalim Zdravko Mamić

Više o

Zdravko Mamić

,

Jose Mourinho

,

GNK Dinamo

Izvršni predsjednik GNK Dinamo, Zdravko Mamić, naglasio je danas kako je Jose Mourinho njegov idol te da kažnjeni trener Real Madrida može birati mjesto na stadionu gdje će sjediti, prenosi Hina.

"Mourinho je moj idol i može mi sjedit i na glavi ako hoće. On je uzor i mojem treneru Jurčiću i imat će kraljevski tretman na našem stadionu," kazao je Mamić.

Prvi čovjek Dinama naveo je kako je klub donirao sredstva za operaciju oka malom Stjepanu i prije nego što je o njegovoj teškoj sudbini pročitao u novinama, ali da se klub pobrinuo i za svoje velikane Stjepana Lamzu i Rudia Belina.

Mamić je naglasio kako je Dinamo napravio puno za promociju hrvatskog turizma, te istaknuo da klub još uvijek nema sponzora. "Pozivam tvrtke da se jave ne zbog Dinama, već zbog prilike da se reklamiraju u svijetu, a osvrnuo se i na predstojeće utakmice hrvatske reprezentacije.

"Uništili smo sve vrijednosti u Hrvatskoj, srušili smo velik dio gospodarstva, autoritete, struku, pjevače, akademike, sportaše, sve smo srušili. Ostala je zadnja nogometna reprezentacija kojoj će utakmica protiv Izraela biti odlučujuća za odlazak na EP u Poljsku i Ukrajinu. Zato pozivam sve navijače da podrže Bilićeve odabranike, a bivšim igračima Dinama Modriću i Čorluki naređujem da budu predvodnici pozitivne atmosfere i da se svi ugledaju na beskompromisnog kapetana Darija Srnu".

Mamić se na kraju okomio i na dvojicu sportskih novinara koje je optužio da su 'Hajdukovci', što im može ići na čast, ali ne i to da u kontinuitetu ruše Dinamo i svojim čitateljima plasiraju laži o klubu iz Maksimira.

30.08.2011. 17:14:35
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    imenko
    30.08.2011. 19:15
    ovaj čovjek nije normalan i trebalo ga je zatvoriti na psihijatriju davnih dana.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh