« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
SAZNAJEMO

Novi početak u najboljem slovenskom wellnessu

Potpuno opuštanje u posebno kreiranoj masaži uz relaksirajuću glazbu i mirisna ulja, plivanje u termalnoj vodi u oazi luksuza i prestiža, ugodna toplina sauna i jedinstveno gurmansko iskustvo

Uživajte u Termama Olimia
Uživajte u Termama Olimia (Terme Olimia)
Više o

Terme Olimia

Nova šansa, nove želje, novi ciljevi... Jeste li primijetili da se nakon novogodišnjeg slavlja vratimo svakodnevnoj rutini, uobičajenim poslovima, ponese nas vrijeme i vrlo brzo zaboravimo na obećanja koja smo si dali u najluđoj noći?

Zapravo nam za novi početak uopće ne trebaju novogodišnje odluke. Svaki dan je prigoda da učinimo nešto za sebe, kvalitetno ispunimo vrijeme i budemo korak bliže cilju. Slobodno vrijeme postalo je najveći luksuz! Ukrasti nekoliko sati, opustiti se, posvetiti se svojim potrebama, osloboditi se stresa, usporiti tempo... - kombinacija masaže i termalne olimske vode u Termama Olimia provjereni su recept za revitalizaciju.

Ako ste ljubitelj vrhunskog elegantnog dizajna, savršenog mira i spa rituala, nećete propustiti opuštanje u Wellnessu Orhidelia, koji već devet godina nosi titulu najboljeg slovenskog wellnessa. U ovom najprestižnijem dijelu Terma Olimia doživjet ćete novu dimenziju spa iskustva. Uživat ćete u ugodnoj toplini najvećeg Svijeta sauna u Sloveniji s inovativnim sauna programima, a već nakon nekoliko sati boravka pomladit će vam se koža, krv će vam brže cirkulirati, razbistrit će se um, a problemi se neće činiti toliko velikima.

Olimski pristup hrani s idealnom kombinacijom minerala, vitamina i vlakana te s niskim udjelom masnoća, probudit će gurmane i u onima koji vode računa o kalorijama, a ako ste osjetljivi na gluten razveselit će vas činjenica da u pivnici i restoranu Lipa od sada možete uživati u bezglutenskom jelovniku na kojem se nalaze najukusnije namirnice poput bunceka, pivske kobasice ili mariniranih rebaraca...

Idealna prigoda da naučite sve o zdravim napicima, posebno kreiranim vježbama, tehnikama i ritualima, pruža se na Danu za selfness, koji se održava svakog trećeg petka u mjesecu i besplatan je za goste Terma Olimia. Tu ćete otkriti najbolje u sebi i uspostaviti unutarnji balans, potaknut ćete pozitivne misli i osjećat ćete se bolje, sretnije i zadovoljnije.

Više o tretmanima i ponudama Termi Olimia potražite na www.terme-olimia.com

15.01.2019. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh